tolga98 Oluşturma zamanı: 27 Aralık, 2016 Oluşturma zamanı: 27 Aralık, 2016 Merhabalar.Orta seviye oyuncu için bir kombo raket önerirmisiniz.Bütçe 150 civarı.Backhand in iyi kesmesi lazım.Forehand de ise hızlı spin atmama yardımcı olsun.Gelişmeme yarayacak bir raket olsun.
byfizik Gönderim Zamanı: 28 Aralık, 2016 Gönderim Zamanı: 28 Aralık, 2016 Bütçen düşündüğün spinli ve hızlı bir combo için biraz düsük ama şuan masatenisi.com da acılış sayfasındaki kampanyalı lastikleri yine friendship'in Uygun fiyatlı bir off tahtasıyla combi yapabilirsin..! Gelisme aşaması için uygun olabilir diye düşünüyorum. Kolay Gelsin..!
Ömer Faruk Gönderim Zamanı: 28 Aralık, 2016 Gönderim Zamanı: 28 Aralık, 2016 http://www.masatenisi.org/forums/topic/17826-ylk-profesyonel-raketim-olacak-ne-alayym-nereden-alayym-nasyl-muhafaza/ Bence bu yazı herşeyi anlatıyo.Bunu oku sonrada masatenisi.com dan kendine bi raket olustur sepete ekledikten sonra yapistirilmasini istedigini yaz ucretsiz hazirlayip yolluyolar.zaten suan yilbasi kampanyasi var 150 tl ve uzerine raket kilifi veriyolar senin kilif almanada gerek kalmaz.100 tl uzeri kargoda bedava zaten.
tolga98 Gönderim Zamanı: 28 Aralık, 2016 Yazar Gönderim Zamanı: 28 Aralık, 2016 Aynen okudum ,sipariş verdim yarın gelir elime.Lastik olarak çift Friendship Focus 3 Snipe , tahta olarak Yinhe N10
Ömer Faruk Gönderim Zamanı: 28 Aralık, 2016 Gönderim Zamanı: 28 Aralık, 2016 Hayırlı olsun güle güle kullan ☺
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap