Ömer Faruk Oluşturma zamanı: 25 Aralık, 2016 Oluşturma zamanı: 25 Aralık, 2016 Merhaba ben masa tenisine yeni yeni başlıyorum ve kendime bir combo raket alıcam.Forumda arastirdim ve bu kombinasyonu almayı düşünüyorum.Sizce seçimim nasıl olmuş,önerdiğiniz şeyler varmi,raket temizliği için sprey almalımıyım yoksa suyla temizlemem yeterlimidir. Tahta:Xiom Allround S (Düz sap almayı düşünüyorum) http://www.masatenisi.com/urun.aspx?id=523 Lastik:TIBHAR Volcano+ (iki yüzede ayni lastiği koyucam) http://www.masatenisi.com/urun.aspx?id=1068 Kenar bandı:Xiom Plain Bant 12mm http://www.masatenisi.com/urun.aspx?id=1240 Şimdiden teşekkürler ☺ 1
ttplaying Gönderim Zamanı: 25 Aralık, 2016 Gönderim Zamanı: 25 Aralık, 2016 kombon fena değil ideal. bana sorarsan kenar bandına vereceğin parayla bir raket temizleyici de al derim
Ömer Faruk Gönderim Zamanı: 25 Aralık, 2016 Yazar Gönderim Zamanı: 25 Aralık, 2016 kombon fena değil ideal. bana sorarsan kenar bandına vereceğin parayla bir raket temizleyici de al derim kenar bandını raketi koruması icin istiyorum cunku birdahaki raketimi nezaman alirim belli olmaz oyuzden tahtaya zarar gelmesinide istemiyorum ama yinede temizleyici önemli diyorsanız birtane temizleyici alabilirim.Forumda suyla silmenin yeterli olucagi soyleniyo oyuzden karar veremedim.
ttplaying Gönderim Zamanı: 25 Aralık, 2016 Gönderim Zamanı: 25 Aralık, 2016 suyla hiç yapma tahtanı şişirirsin . bir de alacağın kenar bandı tahtanı pek koruyacağını zannetmiyorum. onun yerine kalın süngerimsi eknar bantları var onlardan kullanırsan çok daha iyi performans alırsın.
Ömer Faruk Gönderim Zamanı: 25 Aralık, 2016 Yazar Gönderim Zamanı: 25 Aralık, 2016 suyla hiç yapma tahtanı şişirirsin . bir de alacağın kenar bandı tahtanı pek koruyacağını zannetmiyorum. onun yerine kalın süngerimsi eknar bantları var onlardan kullanırsan çok daha iyi performans alırsın.peki ozaman hangi temizleyiciyi oneriyosunuz suan masatenisi.com da olanlardan ve o sungerimsi kenar bantlari nerde satiliyo ben hic gormedim
Bellerophon Gönderim Zamanı: 25 Aralık, 2016 Gönderim Zamanı: 25 Aralık, 2016 peki ozaman hangi temizleyiciyi oneriyosunuz suan masatenisi.com da olanlardan ve o sungerimsi kenar bantlari nerde satiliyo ben hic gormedim Tahtani falan şişirmez hortumla sulamadikça,lastiğine bikac damla su damlatip bulaşik sungerinin sarı kismi ile silebilirsin,tahtalık bir durum yok. Linkini attigimdan alabilirsin,sünger falan almayi dusunuyosan alma marketten bulaşik sungeri al yeşil kismini kes,sarı kismini kullan. Süngerli kenar bandi da masatenisi com da yok. Yurtdisindan alinir anca. http://www.masatenisi.com/urun.aspx?id=560
fesih2002 Gönderim Zamanı: 26 Aralık, 2016 Gönderim Zamanı: 26 Aralık, 2016 suyla hiç yapma tahtanı şişirirsin . bir de alacağın kenar bandı tahtanı pek koruyacağını zannetmiyorum. onun yerine kalın süngerimsi eknar bantları var onlardan kullanırsan çok daha iyi performans alırsın. Lastikleri suyla sildiği müddetçe problem yok....Su tahtaya bile değse abartı olmadıkça şişirmez tahtayı
Ömer Faruk Gönderim Zamanı: 26 Aralık, 2016 Yazar Gönderim Zamanı: 26 Aralık, 2016 Lastikleri suyla sildiği müddetçe problem yok....Su tahtaya bile değse abartı olmadıkça şişirmez tahtayıozaman temizleyici almama gerek yok ama bulasik sungeriylemi uyguliyim yoksa gozluk camlari icin olan microfiber bezlerlemi.ben suanki hazir raketimi microfiber vez ve suyla siliyorum sonuc guzel.
Bellerophon Gönderim Zamanı: 26 Aralık, 2016 Gönderim Zamanı: 26 Aralık, 2016 ozaman temizleyici almama gerek yok ama bulasik sungeriylemi uyguliyim yoksa gozluk camlari icin olan microfiber bezlerlemi.ben suanki hazir raketimi microfiber vez ve suyla siliyorum sonuc guzel. Bana kalirsa temizleyici al,uzun süre gidiyor zaten. Taşimasi kolay ve yüzey tutuculuğunu daha iyi geri verdigini duşunuyorum suya göre
byfizik Gönderim Zamanı: 27 Aralık, 2016 Gönderim Zamanı: 27 Aralık, 2016 Kenar bandını zaten comboyu yaptıracağın yer takıyor. siparis açıklamasına "Comboyu hazırlayıp gönderin" dersin olur biter. Ayrıca suyun lastiği çok iyi temizlediğini düşünmüyorum. Aynı siteden Tibhar lastik temizleme solüsyonu al. Az göründüğüne bakma seni en az 2 yıl kadar götürür. Her oynadıktan sonra her lastiğe 2 defa fısfısla yeter. Süngerine para verme. Ben ayakkabı süngeri kullaniyorum. Bulasik süngerinin sarı kısmı gibi. O da olur. Hayırlı olsun..:))
Ömer Faruk Gönderim Zamanı: 28 Aralık, 2016 Yazar Gönderim Zamanı: 28 Aralık, 2016 Ben bu durumu yeni farkettimde lastikte 3 tane kalınlık seçeneği var 1.8,2.0 ve Max Bu kalinliklar lastigin mi yoksa süngerin mi kalinliği.Lastiğin kalınlığıysa 1.8 bana daha uygun olur heralde
Bellerophon Gönderim Zamanı: 28 Aralık, 2016 Gönderim Zamanı: 28 Aralık, 2016 Ben bu durumu yeni farkettimde lastikte 3 tane kalınlık seçeneği var 1.8,2.0 ve Max Bu kalinliklar lastigin mi yoksa süngerin mi kalinliği.Lastiğin kalınlığıysa 1.8 bana daha uygun olur heralde Süngerin kalinligi,üst yüzeyinin kalinligi ayni
Ömer Faruk Gönderim Zamanı: 28 Aralık, 2016 Yazar Gönderim Zamanı: 28 Aralık, 2016 Süngerin kalinligi,üst yüzeyinin kalinligi ayniyani ikisinin toplam kalinligimi oluyo
Bellerophon Gönderim Zamanı: 28 Aralık, 2016 Gönderim Zamanı: 28 Aralık, 2016 yani ikisinin toplam kalinligimi oluyo Hayir 1.8 dedigi süngerinin kalinligi,niye bu kadar taktin anlamadim
Ömer Faruk Gönderim Zamanı: 28 Aralık, 2016 Yazar Gönderim Zamanı: 28 Aralık, 2016 Hayir 1.8 dedigi süngerinin kalinligi,niye bu kadar taktin anlamadimtakmadim biseye sadece ogrenmeye calisiyorum
Recommended Posts