Selçuk Dabis Oluşturma zamanı: 24 Aralık, 2016 Oluşturma zamanı: 24 Aralık, 2016 Elimde Tibhar Carbon shot tahta var. Fh tarafındaki Friendship 729 FX'i Tibhar aurus ile değiştirmek istedim. İkinci el temiz kullanilmişini 60 liraya aldım ve tahtaya yapistirmaya başladım. Ancak bir sorun var. Lastik tahtaya küçük geliyor. Alt taraftaki sağ ve sol köşelerde küçük boşluklar oluşuyor. Hocam gerdirerek yapistirabileceğini söyledi. Bir diğer arkadaşım ise tahtanın taşan kısımlarını yontmamı söyledi. Acaba ne yapmalıyım ? Başka çözüm önerisi olan var mı ? Yoksa geri iade mi etmeliyim ?
ttplaying Gönderim Zamanı: 24 Aralık, 2016 Gönderim Zamanı: 24 Aralık, 2016 pek fazla açık yoksa ortala yapıştır hem tahtayı bozmasssın hem lastiği
umur Gönderim Zamanı: 24 Aralık, 2016 Gönderim Zamanı: 24 Aralık, 2016 Tahtayi yontmaya falan calisma. Sonra tahtayi degistirirsen bu tahtadan soktugun lastikler diger tahtalara uymaz. Aynen abinin dedigi gibi ortala yapistir
Selçuk Dabis Gönderim Zamanı: 24 Aralık, 2016 Yazar Gönderim Zamanı: 24 Aralık, 2016 Peki, lastiği uzatarak yapistirmak mantikli midir ? Lastik yapisinca ne çok boşluk kaliyor ne de az ancak biraz boşluk var...
swan Gönderim Zamanı: 24 Aralık, 2016 Gönderim Zamanı: 24 Aralık, 2016 parafin al sür (kandil yağı yapı marketlerde bulunur) 1 gün bekle yapıştır fazlalıkları kes 1
Bellerophon Gönderim Zamanı: 24 Aralık, 2016 Gönderim Zamanı: 24 Aralık, 2016 Almadan önce boyutlarini sormak gerekiyor..
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap