tuncakcaoglu Oluşturma zamanı: 17 Aralık, 2016 Oluşturma zamanı: 17 Aralık, 2016 Merhaba ekipman tavsiyesi bölümüne konu açamadığım için buraya yazıyorum lütfen mazur görün. Yaklaşık 4 senedir masa tenisi oynuyorum 1 yılım hazır raketlerle, 3 yılım da combo raketle geçti şuan kullandığım combo: fh stiga magna tc bh stiga magna ts tahtam da stiga offensive classic wrb, raketim biraz eskidi lastiklerim spinli ve hızlı olsa da yetmiyor daha spinli bir lastik arıyorum oyun olarak masaya orta mesafede oynuyorum genelde topsinli bir oyunum var hangi lastikleri önerirsiniz?
cey Gönderim Zamanı: 18 Aralık, 2016 Gönderim Zamanı: 18 Aralık, 2016 kullandığın lastikler hafif olduğundan değiştirdikten sonrakiler ağır gelebilir ama sonra alışırsın sorun olmaz. uygun fiyatlı ve spinli bir lastik istiyorsan yinhe moon olabilir spini yeterli olacaktır. stiga calibra lt spinde ağırlık ve yumuşaklık olarak mangaya eş değerde ve spin olarakta gayet iyi olur.
cey Gönderim Zamanı: 18 Aralık, 2016 Gönderim Zamanı: 18 Aralık, 2016 kullandığın lastikler hafif olduğundan değiştirdikten sonrakiler ağır gelebilir ama sonra alışırsın sorun olmaz. uygun fiyatlı ve spinli bir lastik istiyorsan yinhe moon olabilir spini yeterli olacaktır. stiga calibra lt spinde ağırlık ve yumuşaklık olarak mangaya eş değerde ve spin olarakta gayet iyi olur.
umut akdoğan bulut Gönderim Zamanı: 22 Aralık, 2016 Gönderim Zamanı: 22 Aralık, 2016 bh stiga calibra lt fh andro rasant beat tahtada off- alırsan işini görür
tuncakcaoglu Gönderim Zamanı: 12 Aralık, 2017 Yazar Gönderim Zamanı: 12 Aralık, 2017 cevaplar için teşekkürler, raketimin sapı tamamen ayrıldı mecburen yeni combo arayışındayım backhanddeki boost ts'den memnunum ama forehand lastiğim çok yıprandı yine aynı hız ve daha spinli bir lastik arıyorum bu xiom omega 4 pro nasıldır masaya orta mesafe topspinli oynuyorum tahta olarak da andro csf offensive nasıl olur yorumlarınıza açığım
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap