Saadettin Oluşturma zamanı: 29 Kasım, 2016 Oluşturma zamanı: 29 Kasım, 2016 Selamlar Arkadaşlar, Taksim İstiklal Caddesine yakın yerlerde Masa Tenisi oynamak için yer arayan arkadaşlarıma müjde. İstiklal Caddesindeki Beyoğlu Spor Kulübü içinde artık Masa Tenisi oynayabileceksiniz. Kafeteryası, duşları ve parke zemini olan salonda profesyonel liglerde oynamış hocalarda bulunuyor ve eğitim veriyor. Şu anda saat 17.00'den sonra gidip oynayabileceğiniz bu salonu PErşembe akşamı ziyaret ettim. Tertemiz ve pısıl pısıl bir salon. Oynamak için yer arayan arkadaşlar için müjde... Basit yol tarifi ise; Taksim meydandan İstiklal Caddesine girince Teknosa ve Fitaş sinemalarını karşılıklı bulunduğu yerden 2 sokak sonra (birinci sokak dar bir sokak) sola dönüyoruz. (Büyükparmakkapı olması lazım sokağın adı.) Yaklaşık 40-50 metrelik yolu bitirince karşınıza sağ çaprazda Beyoğlu Spor Kulübü çıkıyor ve içeride sizi salona oklarla yönlendiriyor. Şimdiden hayırlı olsun... Not : Resmi açılış daha olmadı ama yakında duyurulur. Bizim gibi Avrupa Yakasında salon sıkıntısından şikayet edenler için iyi bir alternatif. 6
Bellerophon Gönderim Zamanı: 30 Kasım, 2016 Gönderim Zamanı: 30 Kasım, 2016 Çok iyi haber orada oynamak isteyen varsa mesaj atabilir oynayalim. Hangi günler açik bu arada
Bellerophon Gönderim Zamanı: 30 Kasım, 2016 Gönderim Zamanı: 30 Kasım, 2016 Bu cumartesi turnuva varmış. Kaçta? Nerede yaziyor nereden bilgi alabiliriz
Bellerophon Gönderim Zamanı: 1 Aralık, 2016 Gönderim Zamanı: 1 Aralık, 2016 Bana da Halit hoca söyledi. İsterseniz numarasını verebilirim. Olur
Saadettin Gönderim Zamanı: 6 Aralık, 2016 Yazar Gönderim Zamanı: 6 Aralık, 2016 Siteye yeni girebildim. Salonun bilgilerini alınca sizinle paylaşırım.
Bellerophon Gönderim Zamanı: 12 Aralık, 2016 Gönderim Zamanı: 12 Aralık, 2016 2 gün önce gittim,güzel salon ve bana yakın. Oynamak isteyenlerle oynayabiliriz
scragnoth Gönderim Zamanı: 13 Şubat, 2017 Gönderim Zamanı: 13 Şubat, 2017 Merhaba, Buraya gidenler var mı? Ortam nasıl? Her akşam doluyor mu? Rastgelen gitsek de oynayacak birilerini bulabiliyor muyuz? Üye olan veya sürekli kullanan birileri varsa bilgilendirirse sevinirim.
Mert Temizer Gönderim Zamanı: 18 Nisan, 2017 Gönderim Zamanı: 18 Nisan, 2017 Salon hangi gün ve saatlerde açık bilgisi olan var mı . Pazartesi saat 18.00 gibi gittiğimde kapalıydı bilgi de alamadım kimse yoktu
Lavertt Gönderim Zamanı: 22 Nisan, 2017 Gönderim Zamanı: 22 Nisan, 2017 Tarih: 18.04.2017 Saat: 10:57, Mert Temizer yazdı: Salon hangi gün ve saatlerde açık bilgisi olan var mı . Pazartesi saat 18.00 gibi gittiğimde kapalıydı bilgi de alamadım kimse yoktu Salon pazartesi hariç her gün 13.30-20.00 arasi açik
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap