MersinLee Oluşturma zamanı: 6 Kasım, 2016 Oluşturma zamanı: 6 Kasım, 2016 iyi akşamlar beyler.bir sorum olacaktı..geçen sene aldığım yinhe 966 raket ve yinhe mercury 2 ve friendship 729 fx lastiklerim var ilk aldığımda süper spinliydi karşımda kimse duramazdı fakat şu an o hız yok kaybettiler suyla bir iki damla siliyorum fakat etkili olmuyor. yeni raket alacak paramda yok ne önerirsininz ?? Topa her spinde top fiede kalıp kuru kuru dönüyor. ACİL ACİL !!!!1
nurileflef Gönderim Zamanı: 6 Kasım, 2016 Gönderim Zamanı: 6 Kasım, 2016 evet bende de aynı sıkıntı var yardımcı olunursa çok makbule geçer
Bellerophon Gönderim Zamanı: 6 Kasım, 2016 Gönderim Zamanı: 6 Kasım, 2016 1 senede yapişkani gitmistir,geri gelmez. Sifir mercury alman gerek
nurileflef Gönderim Zamanı: 7 Kasım, 2016 Gönderim Zamanı: 7 Kasım, 2016 raket lastiklerinin ortalama ömrü 1 sene mi oluyor sadece? 2 veya 3 sene gitmez mi bir lastik?
Bellerophon Gönderim Zamanı: 7 Kasım, 2016 Gönderim Zamanı: 7 Kasım, 2016 Gitmez,haftada 2-3 gün oynarsan en fazla 7-8 ay gider. Çin lastikleri biraz daha uzun gidiyor oda en fazla 1 sene.
nurileflef Gönderim Zamanı: 7 Kasım, 2016 Gönderim Zamanı: 7 Kasım, 2016 Ama bu durumda haftada 3-4 kez oynayan birinin lastikleri 6 ayda çöp mü oluyor? Para yetişmez ki lastiğe
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 8 Kasım, 2016 Gönderim Zamanı: 8 Kasım, 2016 Zeytin yagi ve 1 adet resim fircasi ile uzerinenden ince 1 kat gecin eskisikadarolmasada yapiskanlik geri gelecektir
ararat1973 Gönderim Zamanı: 10 Kasım, 2016 Gönderim Zamanı: 10 Kasım, 2016 Zeytin yagi ve 1 adet resim fircasi ile uzerinenden ince 1 kat gecin eskisikadarolmasada yapiskanlik geri gelecektir Yumurtanın sarısı ile beyazını ayıracak mıyız 1
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 10 Kasım, 2016 Gönderim Zamanı: 10 Kasım, 2016 Abi artik sen cin kullanmiyorsun..sana zeytinyagsiz ve yumurtasiz tarifler geldiginde ozel olarak verecem
ararat1973 Gönderim Zamanı: 10 Kasım, 2016 Gönderim Zamanı: 10 Kasım, 2016 Abi artik sen cin kullanmiyorsun..sana zeytinyagsiz ve yumurtasiz tarifler geldiginde ozel olarak verecem Bari zeytin yağlı olsun
Misafir Gönderim Zamanı: 22 Kasım, 2016 Gönderim Zamanı: 22 Kasım, 2016 Zeytinyağına ucuz alternatif,kanola yağı. Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
erdal_18 Gönderim Zamanı: 11 Aralık, 2016 Gönderim Zamanı: 11 Aralık, 2016 arkadaşlar perşembe günü aldığım dhs hurricane 8 lastikte 2 defa toplam 4 saat oyun sonucu yapışkandan neredeyse eser yok. her oyun sonrası stiga rubber clean ile temizledim kılıfa koydum. bundan önce aldığım dhs skyline tg 3 neo da da durum aynıydı. anlamadım gitti normalmi bu????
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap