swan Oluşturma zamanı: 27 Ekim, 2016 Oluşturma zamanı: 27 Ekim, 2016 yeni çocuklar mı feci ma long mu patates? yada stresle başa çıkma blok filan çalışıyor servisler spinler muhteşem masa tenisi sporu biraz daha değişmiş
swan Gönderim Zamanı: 27 Ekim, 2016 Yazar Gönderim Zamanı: 27 Ekim, 2016 bitince sıradaki videoyu da izleyin linki bozuk çalışıyor o maç daha ilginç
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 31 Ekim, 2016 Gönderim Zamanı: 31 Ekim, 2016 Bu yavrular kendi liglerinde sponsor tahtalarla oynamıyorlar. Fan zendong Viscaria, Fang bo da Ma lon ile oynuyor.. https://www.youtube.com/watch?time_continue=69&v=vF0CAaYGIUA 2
swan Gönderim Zamanı: 31 Ekim, 2016 Yazar Gönderim Zamanı: 31 Ekim, 2016 maçlar çok fena fanz fırtınasından bir örnek zhang ı göremedim ligde.. kampa aldılar galiba şu arkaya kaçan toplar var ya düğünde para toplayan çocuklar gibi toplamak geliyo içimden. yazık günah bırakıyolar öyle
Bora Gönderim Zamanı: 1 Kasım, 2016 Gönderim Zamanı: 1 Kasım, 2016 zhang ı göremedim ligde zhang masa tenisini bıraktı dedim dedim inanmadınız bak noldu şimdi
swan Gönderim Zamanı: 1 Kasım, 2016 Yazar Gönderim Zamanı: 1 Kasım, 2016 ama yeni antrenman videoları var yahu bilemedim
akar35 Gönderim Zamanı: 2 Kasım, 2016 Gönderim Zamanı: 2 Kasım, 2016 http://new.ittf.com/2016/08/29/zhang-jike-changing-heart-retirement/
Levend Gönderim Zamanı: 2 Kasım, 2016 Gönderim Zamanı: 2 Kasım, 2016 Tokyo olimpiyatları hiç gerçekçi bir hedef değil! Zaten gözüken o ki, değil Cancik mevcut takımdan hiç biri Tokyo'da olamayacak.
akar35 Gönderim Zamanı: 2 Kasım, 2016 Gönderim Zamanı: 2 Kasım, 2016 Zaten sakatlık problemi çok yaşadı geçen sene Tokyo için Fzd ve xu Xin i hazirliyoru ar sanki. Ma o zamana nasıl olur kestiremiyorum
swan Gönderim Zamanı: 2 Kasım, 2016 Yazar Gönderim Zamanı: 2 Kasım, 2016 inanılmaz maç shang kun tokyoda ma long u elemişti 2
swan Gönderim Zamanı: 6 Kasım, 2016 Yazar Gönderim Zamanı: 6 Kasım, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=R8i4FBYltTI ma long ve matrixe giriş lige kötü başladı. herhalde tatil yaptı dinlendi. kendini toparlamaya başlamış 1
swan Gönderim Zamanı: 14 Kasım, 2016 Yazar Gönderim Zamanı: 14 Kasım, 2016 hayde geçmiş olsun fan z yıldırım yine hızında
Levend Gönderim Zamanı: 14 Kasım, 2016 Gönderim Zamanı: 14 Kasım, 2016 Golyang denilen adamın olimpiyat şampiyonlarını belirlediğini söylemiştiniz. Bir moka karışan adamların her bir moka karıştığı tecrübe ile çok sabittir. Buna göre bu maçların neticelerini de Golyang'ın bir post it kağıdına yazıp, oyuncuların ellerine tutuşturmadığı ne malum?
akar35 Gönderim Zamanı: 14 Kasım, 2016 Gönderim Zamanı: 14 Kasım, 2016 Ben maç sonuçlarını ve olimpiyat sampiyonlarini liu nun belirledigine inanmıyorum. Öyleyse wang hao nun suçu neydi. Adam 3 olimpiyat tada final kaybetti.
swan Gönderim Zamanı: 14 Kasım, 2016 Yazar Gönderim Zamanı: 14 Kasım, 2016 hmmm burası süperlig. kimin kazanacağına para karar verebilir. şirketler anlaşır şu yenecek der mesela. liu nun bu işle alakası yok wang hao alması gereken maçı ryu seung min' e verince hayal kırıklığı yarattı gözden düştü. yarı finalde çinliyi eleyip koreliye maç verirsen uyuz olurlar sana hem de olimpiyatlarda neyse hao da intikamını alıyor yavaş yavaş fan z beton gibi geliyor bakalım kim durduracak
swan Gönderim Zamanı: 23 Kasım, 2016 Yazar Gönderim Zamanı: 23 Kasım, 2016 aha liang jingkun da yetişmiş. yetişmekle kalmamış ligde namağlup fanz yi de yenmiş 1
ararat1973 Gönderim Zamanı: 23 Kasım, 2016 Gönderim Zamanı: 23 Kasım, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=m9wXKuCqygA Liang Jingkun çok fena 1
swan Gönderim Zamanı: 23 Kasım, 2016 Yazar Gönderim Zamanı: 23 Kasım, 2016 belliydi iyi bir oyuncu olacağı. zhou yu tıraş çıktı ondan da umutluydum. kemik suyu kellle paça filan içirsinler ona da çöp gibi kaldı yazık çocuğa
Levend Gönderim Zamanı: 24 Kasım, 2016 Gönderim Zamanı: 24 Kasım, 2016 Liang Jingkun çok fena Ben bu adamları ancak böyle buralarda görüyorum. Başka türlü takip edemiyorum. Bana mı öyle geliyor, yoksa bu genç biraz normalden fazla mı agresif oynuyor. Bi yerlerde Malon için "gelmiş geçmiş en agresif hücum oyuncusu" diye yazmışlardı. Bu ondan daha agresif değil mi? Gerçi fazla hata yapıyor ama...
ararat1973 Gönderim Zamanı: 24 Kasım, 2016 Gönderim Zamanı: 24 Kasım, 2016 Ben bu adamları ancak böyle buralarda görüyorum. Başka türlü takip edemiyorum. Bana mı öyle geliyor, yoksa bu genç biraz normalden fazla mı agresif oynuyor. Bi yerlerde Malon için "gelmiş geçmiş en agresif hücum oyuncusu" diye yazmışlardı. Bu ondan daha agresif değil mi? Gerçi fazla hata yapıyor ama... Atak oynadığı gibi blok ta yapıyor . Ma Long un blok yaptığını kim görmüş
swan Gönderim Zamanı: 24 Kasım, 2016 Yazar Gönderim Zamanı: 24 Kasım, 2016 valla ma long un agresifliği 2012 de bitti. kendi bedeninin sınırlarını öğrendi oturdu yeni bir oyun kurdu. bacak eklem yerlerinde kılcal çatlaklar vardı. daha ekonomik bir oyuna yöneldi. dikkatimi çeken manda kasa 3000 cc beygir güçlü oyuncular bedenlerini daha çok zorlayabiliyor. daha çelimsiz olanlar bir gün pıt diye bişey oluyor sakatlanıyor. aynı dertten zhang jike te muzdarip oldu. ma long kadar çalışmak işine gelmedi de diyemiyorum 2016 zhang ın dirilişi... gitti mi gitmedi mi hala muallak. umarım gitmemiştir. bunların dışında lingkun böyle manda kasa değildi. buna bişeyler yapmışlar bir senede tosun olmuş bilenlere soruyorum böyle güreşçi gibi yapıya sahip olmanın masa tenisinde avantajı var mıdır?
umur Gönderim Zamanı: 25 Kasım, 2016 Gönderim Zamanı: 25 Kasım, 2016 Hizini yavaslatmiyorsa tabiki avantaji vardir. Cunku guc saglar
fatih engin Gönderim Zamanı: 25 Kasım, 2016 Gönderim Zamanı: 25 Kasım, 2016 Ma Long'la Fan Z nin karışımı olmuş. Yenilmez oyuncuyu mu bulmaya çalışıyorlar acaba?
swan Gönderim Zamanı: 1 Aralık, 2016 Yazar Gönderim Zamanı: 1 Aralık, 2016 aboww çok fena maç eğer zhang bıraktıysa en doğrusunu yapmıştır. ma long da bıraksın bu çocuklar oynasın
Levend Gönderim Zamanı: 1 Aralık, 2016 Gönderim Zamanı: 1 Aralık, 2016 Ma Long 2012'de ne öğrendiyse acilen bu çocuğun da onu öğrenmesi lazım. Kaybettiği sayıların çoğu kendi agresifliğinden dışarı gidenler... Gerçi şu masa tenisini biraz öğrendikten sonra, aynı şeyi benim de öğrenmem lazım ya... 2
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap