BBSK Oluşturma zamanı: 21 Eylül, 2016 Oluşturma zamanı: 21 Eylül, 2016 Bahçelievler Belediyesi Muhsin Yazicıoğlu Spor Kompleksinde , 25 EYLÜL 2016 PAZAR günü, saat 12:00 'de herkese açık, amatör masatenisi turnuvası düzenlenecektir. TURNUVA BÜTÜN AMATÖR MASATENİSÇİLERE AÇIK OLUP , İSTEYEN HERKES KATILABİLİR. DANIŞMA ANT. CEP : 0 532 356 24 03 YER : MUHSİN YAZICIOĞLU SPOR KOMPLEKSİ(AVRUPA YAKASI BAHÇELİEVLER YENİBOSNA RADAR MEVKİ)
Onur Gönderim Zamanı: 22 Eylül, 2016 Gönderim Zamanı: 22 Eylül, 2016 hep birseyler cıkıyor bu ara gelemiyorum simdi de deneme sınavımın oldugu gune denk geldi :S sonraki maclara bakıcaz artık
kesifci82 Gönderim Zamanı: 23 Eylül, 2016 Gönderim Zamanı: 23 Eylül, 2016 Mustafa abi selamlar ben cerrahpasadan hakan bu hafta sonu duzenleyeceginiz turnuvaya masatenisine yeni isinmaya baslayan bi arkadaşimla beraber katilacagiz saygilar. 1
BBSK Gönderim Zamanı: 25 Eylül, 2016 Yazar Gönderim Zamanı: 25 Eylül, 2016 hep birseyler cıkıyor bu ara gelemiyorum simdi de deneme sınavımın oldugu gune denk geldi :S sonraki maclara bakıcaz artık Onur bey Gözlerimiz sizi aradı çok ara verme rakiplerin çoğalıyor.
BBSK Gönderim Zamanı: 25 Eylül, 2016 Yazar Gönderim Zamanı: 25 Eylül, 2016 Bugün yapılan Turnuva sonucunda ; 1.Tolunay Atılgan 2. Semih Beker 3. Mustafa Özkaymaz 4.Sadi Özkan Teselli 1. Atakan Bilgili 2. Ayhan Özkaymaz 3. Yakup Öğün
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap