denzhan Oluşturma zamanı: 27 Temmuz, 2016 Oluşturma zamanı: 27 Temmuz, 2016 Arkadaslar ben tenise baslayali 2 yil oldu bu raket bana hediye geldi 1 senedir bu raketle oynuyorum burdaki yorumlara bakarak yeni bir raket alicam yada bunu kullanmaya devam edecegim egerki yeni raket alirsam butcem 200 lira sizce combo mu hazir mi alayim? (Raketim donic carbotec 20)
Hakan KIRIK Gönderim Zamanı: 29 Temmuz, 2016 Gönderim Zamanı: 29 Temmuz, 2016 Nerede, kimlerle, nasıl ve neden oynuyorsun?Senin raketinden iyi raketi olanlarla oynuyorsan onlara sor, o raketleri dene...Buradan kimsenin sana fazla bir yararı dokunmaz bu şekilde...
Bellerophon Gönderim Zamanı: 29 Temmuz, 2016 Gönderim Zamanı: 29 Temmuz, 2016 Nerese,kimlerle,nasil ve neden oynadiginin bir önemi yok. Her ne sebeple olursa olsun hazir rakete para vermek=paranı çöpe atmaktir
Hakan KIRIK Gönderim Zamanı: 29 Temmuz, 2016 Gönderim Zamanı: 29 Temmuz, 2016 Nerese,kimlerle,nasil ve neden oynadiginin bir önemi yok. Her ne sebeple olursa olsun hazir rakete para vermek=paranı çöpe atmaktir Olur mu öyle şey? Ben yazlıkta çok acemilerle takılıyorum bazen. 5 TL lik raketle oynuyorum orada. Hayli hayli yetiyor....
denzhan Gönderim Zamanı: 13 Ağustos, 2016 Yazar Gönderim Zamanı: 13 Ağustos, 2016 Raketim herkesin hosuna gidiyor ustleriminde altlariminda ama yinede ben memnun deilim cok SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap