MerveLara Oluşturma zamanı: 11 Temmuz, 2016 Oluşturma zamanı: 11 Temmuz, 2016 Arkadaşlar , ben Mersin'de yaşıyorum.Mersin'de masa tenisi oynanacak yerler ve kulüpler hakkında bilgisi olan benimle paylaşabilir mi?Bir de yaz tatilindeyiz ya , gidip masa tenisi oynayabileceğim bir yer var mı?Yardım edin , sıkıntıdan kendimi kestim kesicem.
tesla Gönderim Zamanı: 11 Temmuz, 2016 Gönderim Zamanı: 11 Temmuz, 2016 Mersinde hic yer bilmiyorum maalesef ama baska şehire gittigimde il temsilcileri ile irtibata gecip oynacak yer buluyorum. Umarim Mersinde sana yardimci olurlar http://www.tmtf.gov.tr/?sf=a14
BBSK Gönderim Zamanı: 11 Temmuz, 2016 Gönderim Zamanı: 11 Temmuz, 2016 Mersin de Takifire üyemiz var onunla bağlantıya geçin size yardımcı olur. hatta beraber oynayabilirsiniz.
alihakan26 Gönderim Zamanı: 11 Ekim, 2016 Gönderim Zamanı: 11 Ekim, 2016 ben de mersinde masa tenisi oynayacak kişi ve yer arıyorum.antreman eksiğim var
alihakan26 Gönderim Zamanı: 18 Ekim, 2016 Gönderim Zamanı: 18 Ekim, 2016 pazar günü saat 2 de hilton otelin altındaki spor salonunda oynayacagız.ilgilenenleri bekleriz
bilaltekin Gönderim Zamanı: 23 Ağustos, 2018 Gönderim Zamanı: 23 Ağustos, 2018 Merhaba Mersinde 50 kişiye yakın her yaştan bay bayan masatenisi oynuyoruz. Daha fazla bilgi almak için intagram'dan @mersin_masatenisi ile iletişime geçebilirsiniz. Her türlü yardımı yaparız. Salonumuz gayet büyük ve her geçen gün çoğalıyoruz. Bekleriz
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap