Wuruthai Oluşturma zamanı: 27 Haziran, 2016 Oluşturma zamanı: 27 Haziran, 2016 Selamlar, Bugün Beylikdüzü'nde ki Kültür Merkez'ine gittiğimde artık kapalı olduğunu ve oarada ki masaların 10-15 gün içinde farklı bir yere taşiınacağını söylediler. Sanırım farklı bir yerde faaliyet gösterecek artık. Bilginize
Pesymace Gönderim Zamanı: 27 Haziran, 2016 Gönderim Zamanı: 27 Haziran, 2016 Sefaköy taraflarında oynancak yer hakkında bilginiz var mı ?
Martinow Gönderim Zamanı: 28 Temmuz, 2016 Gönderim Zamanı: 28 Temmuz, 2016 Bende buyukcekmece civarinda oynanicak yer ariyorum zamani olan arkadaslarlar hafta ici 7 den sonra yada haftasonu oynayabiliriz.
mertcan Gönderim Zamanı: 12 Şubat, 2017 Gönderim Zamanı: 12 Şubat, 2017 yeni merkezden haber var mı acaba arakdaşlar ?
simyacci Gönderim Zamanı: 8 Mayıs, 2017 Gönderim Zamanı: 8 Mayıs, 2017 Beylikdüzü-Beykent civarlarında oynanabilecek yer/mekan biliyor musunuz?
altugsunar Gönderim Zamanı: 9 Mayıs, 2017 Gönderim Zamanı: 9 Mayıs, 2017 herkes bu soruya cevap arıyor 2
tolgahan Gönderim Zamanı: 25 Mayıs, 2017 Gönderim Zamanı: 25 Mayıs, 2017 Avcılar'da M.K.Paşa metrobüs durağına çok yakın bir yerde, bodrum katında(oynamaya müsait) İttf onaylı masam mevcut. Seviyem orta düzeye yakın sayılır. Lise dönemlerinde çok oynamıştım. Bu tarafa gelebilecek , partner arayan arkadaşlar ulaşırlarsa sevinirim.
ynal Gönderim Zamanı: 19 Ağustos, 2017 Gönderim Zamanı: 19 Ağustos, 2017 Beylikdüzü' nde oturuyorum, oynayacak bir yer ayarlayalım arkadaşlar. İyi bir oyuncu sayılırım, biraz ara verdim gerçi.
Shine Gönderim Zamanı: 22 Şubat, 2018 Gönderim Zamanı: 22 Şubat, 2018 Beylikduzunde oturuyorum, h.sonlari masa tenisi oynayacak arkadaşlar ariyorum.
Ollim Gönderim Zamanı: 13 Ekim, 2018 Gönderim Zamanı: 13 Ekim, 2018 Beylikdüzü Spor Kompleksi Masa Tenisi salonu açıldı. 8 masa var. Hafta içi ve hafta sonu yetişkin saatleri mevcuttur. Beylikdüzünde daha iyisi yok. Hem salon hem partner aramaya gerek kalmıyor. Tesisten bilgi alabilirsiniz...
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap