Onur Oluşturma zamanı: 27 Haziran, 2016 Oluşturma zamanı: 27 Haziran, 2016 efenim sevgili korenin sevgili turnuvası bitti ben size birkac video atayım bagyanlarla basliim centilmen kisiligim ortaya cıksın sonrasında flore nin efsanelestigi swan beyin goz yaslarını tutamadıgı maca bakalım
Onur Gönderim Zamanı: 27 Haziran, 2016 Yazar Gönderim Zamanı: 27 Haziran, 2016 ve finaller once bagyanlar sonra swan beyin goz pınarlarını kurutan ma long vs xu xin
swan Gönderim Zamanı: 27 Haziran, 2016 Gönderim Zamanı: 27 Haziran, 2016 daha turnuva bitmeden xu xin in alacağı belliydi . bazen bizi feci kekliyolar gibi geliyor
Bellerophon Gönderim Zamanı: 27 Haziran, 2016 Gönderim Zamanı: 27 Haziran, 2016 Flore tam dayaklik,ma long flore macinda ne kadar kötü oynamiş,butun reverse pendulumlari yedi neredeyse. Ma long kiligina girmis ben gibi oynamis :) cok acemi hareketler yapmiş şaşirtici
akar35 Gönderim Zamanı: 27 Haziran, 2016 Gönderim Zamanı: 27 Haziran, 2016 Yanlış bilmiyosam jike chen chien an (doğru yazammis olablrm;) a elendi.jike de bitmiş gibi.jike yi niye olimpiyata gonderiyolar anlamış değilim. Bence xu Xin ve fan z.daha çok hakediyo Olimpiyat oyunlarını. ..
swan Gönderim Zamanı: 27 Haziran, 2016 Gönderim Zamanı: 27 Haziran, 2016 ayrıntılı bir yazı yazacağım bu konuda sizler gibi düşünmüyorum. şu an ma long çok formda olmalı z. jike de gayet çakı gibi, götü göbeği eritmiş mesele biz karşılaşma izlediğimizi varsayarken bunların gösteri maçı yapması. sonuçları hesaplı kitaplı, birkaç ihtimal dahilinde düşünülmüş karara varılmış karşılaşmalar hepsi değil elbet... zaten gerçekle sahte bir arada olduğundan ne kadarı gerçek ne kadarı sahte ayırt edilmiyor.
apeks64 Gönderim Zamanı: 27 Haziran, 2016 Gönderim Zamanı: 27 Haziran, 2016 Ma Long bitmez, en az 2 yılı daha var. Hepiniz bu sporu çok iyi biliyorsunuz bazen inişleri olur.
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 27 Haziran, 2016 Gönderim Zamanı: 27 Haziran, 2016 Zjk son maçlarında gayet iyi görünüyordu. Hiç maçı sallamıyordu. Demek oluyor ki olimpiyat madalyasını yine alacak. Bu Uzak batılı ve Uzak doğulular hiç yapılamayanı yaptırmayı çok severler 2. olimpiyatı aldıracaklardır ZJK ya
Levend Gönderim Zamanı: 27 Haziran, 2016 Gönderim Zamanı: 27 Haziran, 2016 Benim düşüncem de şu: Allah vergisi fiziği ve çabukluğu ve buna uygun oyun stili ile Xu Xin formda olursa herkesi yutar, kemiklerini bile tükürmez
Onur Gönderim Zamanı: 27 Haziran, 2016 Yazar Gönderim Zamanı: 27 Haziran, 2016 ayrıntılı bir yazı yazacağım bu konuda tez mi yazıcan mevzu ne ? Benim düşüncem de şu: Allah vergisi fiziği ve çabukluğu ve buna uygun oyun stili ile SWAN forumda olursa herkesi yutar, kemiklerini bile tükürmez aynı fikirdeyim bence de forumda mavi degil kırmızı olması lazım
swan Gönderim Zamanı: 27 Haziran, 2016 Gönderim Zamanı: 27 Haziran, 2016 bilal' e katılıyorumama kafamda soru işareti şu: bu iki oyuncudan biri olimpiyatı diğerine hediye eder mi.. ne biçim dünya yahu isteklerimizi şekillendiriyolar biz istiyoruz zannediyoruz sanki bu turnuvada xu xin 'e çık parla demişler izlerken turnuvayı zaten xu xin alsın istiyorsun
swan Gönderim Zamanı: 27 Haziran, 2016 Gönderim Zamanı: 27 Haziran, 2016 yapın be sizden mi korkucam kırmızı yapın....
umur Gönderim Zamanı: 27 Haziran, 2016 Gönderim Zamanı: 27 Haziran, 2016 Xu xin galiba olimpiyatlara katilma vizesi alamadi(yanlis hatirliyor olabilirim). Ayrica her ulkeden 2 sporcu yarisabiliyor ferdi maclarda oyle biliyorum. Ve asil soru zjk nin yaninda kim oynayacak :)
swan Gönderim Zamanı: 27 Haziran, 2016 Gönderim Zamanı: 27 Haziran, 2016 elemeler yapıldı ma long birinci z jike ikinci olarak olimpiyatlara katılmaya hak kazandılar. xu xin ve fan z bir sonraki olimpiyatlara ..
akar35 Gönderim Zamanı: 27 Haziran, 2016 Gönderim Zamanı: 27 Haziran, 2016 Ferdi maçlarda ma long ve jike oyniycak. Xu Xin de takım maçlarında. Fan z da süper yedek;)bana göre ferdilerde oynamayı fan z jike den daha çok hakediyo.çocuk makina gibi ve form u da çok stabil avrupalilara hiç kaybetmiyo hatta son iki turnuvada xu Xin ve jike yi de yendi..
umur Gönderim Zamanı: 30 Haziran, 2016 Gönderim Zamanı: 30 Haziran, 2016 Elemeleri kacirmisim. Ama cinliler zjk nin baski altindaki performansinin cok iyi oldugunu biliyor.o yuzden ondan vazgecmek istemiyorlar
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap