mhcvx90av Gönderim Zamanı: 18 Temmuz, 2016 Gönderim Zamanı: 18 Temmuz, 2016 Bora kardeşim, Malum sebeplerden dolayı yıllık izinlerin iptal edilmesi nedeniyle maalesef foruma katılamayacağız, bu nedenle aşağıda yazılı isimlerin (Tokat tan) buluşma listesinden silinmesini istiyorum. Murat AYABAKTI Kemal CEYHAN Veli GÜNAYDIN Güzel ülkemde birliğin, beraberliğin ve huzurun sağlanması dileğiyle, mutluluk dolu ortamlarda görüşmek dileğiyle... 3
Gökmen Gönderim Zamanı: 18 Temmuz, 2016 Gönderim Zamanı: 18 Temmuz, 2016 Daha önceden yazmıştım. Muhammed Mercan XL Mavi Ankara Bir yanlışlık olmuş herhalde. Listede kırmızı olarak görünüyor. Düzeltebilir misiniz...
Pirana Gönderim Zamanı: 18 Temmuz, 2016 Gönderim Zamanı: 18 Temmuz, 2016 muhammet mı mavı oha dıyorummmmmm
cagan Gönderim Zamanı: 18 Temmuz, 2016 Gönderim Zamanı: 18 Temmuz, 2016 Renkleri sadece biz belirleyeceğiz, az çok herkesin seviyesini biliyoruz. Bu organizaayona katılan oyuncuların birçoğu orta amatör seviyede oyuncular. Onun için tevazuya lüzum yok. Kırmızı kırmızıdır, mavi mavidir, yeşil de yeşildir..
efkanevkuran Gönderim Zamanı: 18 Temmuz, 2016 Gönderim Zamanı: 18 Temmuz, 2016 Daha önceden yazmıştım. Muhammed Mercan XL Mavi Ankara Bir yanlışlık olmuş herhalde. Listede kırmızı olarak görünüyor. Düzeltebilir misiniz... muhammed mercan da kırmızı değil mi :)
ararat1973 Gönderim Zamanı: 18 Temmuz, 2016 Gönderim Zamanı: 18 Temmuz, 2016 Kırmızı kırmızıdır, mavi mavidir, yeşil de yeşildir.. İzinlerin iptali nedeniyle büyük ihtimalle gelemeyeceğim. İki kişi için bilet almıştım, gidiş-dönüş. Hem de sigortasız. Neyse içim rahat. Sigorta Bora'dandı
Bora Gönderim Zamanı: 18 Temmuz, 2016 Yazar Gönderim Zamanı: 18 Temmuz, 2016 Sevgili arkadaşlar, Renklerin belirlenme konusu yönetmelikte açıkça belirtilmiştir. Renk belirleme konusunda referans olan kişilerin öncelikle forum buluşmalarının çoğuna katılmış, buluşmaya gelen oyuncuların seviyelerini az çok bilen ve yeni katılımcılara göre karşılaştırabilecek kişiler olması gerekmektedir. Son karar (diğer tüm anlaşmazlık durumlarında da olduğu gibi) forum yönetimine aittir. Lütfen renk konusunda büyük tartışmalara girmekten kaçınıp kararlara saygı gösterelim. Takımların son aşamada oluşturulabilmesi için bildiğiniz gibi renk dengesine ihtiyacımız var. Bu yüzden de kaydırmalar yapabiliyoruz. Son aşamada olabildiğince adil bir dağılım yapmaya çalışacağız. 1
Bora Gönderim Zamanı: 18 Temmuz, 2016 Yazar Gönderim Zamanı: 18 Temmuz, 2016 İzinlerin iptali nedeniyle büyük ihtimalle gelemeyeceğim. İki kişi için bilet almıştım, gidiş-dönüş. Hem de sigortasız. Neyse içim rahat. Sigorta Bora'dandı Necati abi, sigorta maddelerini tam okumadın sanırım
ararat1973 Gönderim Zamanı: 18 Temmuz, 2016 Gönderim Zamanı: 18 Temmuz, 2016 Necati abi, sigorta maddelerini tam okumadın sanırım Okumadım malesef . Neyse yarın arayıp neler yapılabilir öğreneyim. Fark verip gidişi Cumartesiye alabilirsem sorun çözülebilir. 2
Levend Gönderim Zamanı: 18 Temmuz, 2016 Gönderim Zamanı: 18 Temmuz, 2016 Okumadım malesef . Neyse yarın arayıp neler yapılabilir öğreneyim. Fark verip gidişi Cumartesiye alabilirsem sorun çözülebilir. Aman Necati Bey, ne yap et gel lütfen! Sen olmazsan ben ne yaparım malum örgüt karşısında? :)
ararat1973 Gönderim Zamanı: 18 Temmuz, 2016 Gönderim Zamanı: 18 Temmuz, 2016 Aman Necati Bey, ne yap et gel lütfen! Sen olmazsan ben ne yaparım malum örgüt karşısında? :) Beni de düşündüren bu Bir yolunu bulmam lazım. Sizi örgüte yedirmem
alican Gönderim Zamanı: 19 Temmuz, 2016 Gönderim Zamanı: 19 Temmuz, 2016 bu sene ki forum buluşmasına bende katılamıyorum ismimi kaldırabilirsiniz
Aytekin Gönderim Zamanı: 19 Temmuz, 2016 Gönderim Zamanı: 19 Temmuz, 2016 AYTEKİN AKDENİZ ( Aytekin ) BURSA MAVİ Tişört M
SuatUgurlu Gönderim Zamanı: 19 Temmuz, 2016 Gönderim Zamanı: 19 Temmuz, 2016 Bora çağan merhaba. Beni mavi yazın kesinlikle. Daha önce de yazmıştım. 2 aydır çok oynamadım. Grubumdakileri mahcup etmek istemem.iyi çalışmalar
SuatUgurlu Gönderim Zamanı: 19 Temmuz, 2016 Gönderim Zamanı: 19 Temmuz, 2016 Tişört m beden olacak. Zayıfladım :)
cagan Gönderim Zamanı: 19 Temmuz, 2016 Gönderim Zamanı: 19 Temmuz, 2016 Suat abi merak etme sen. Bora ile birlikte hassas bir çalışma yürütüyoruz. İnce eleyip sık dokuyoruz renkler konusunda. Takımların denk güçlerde olması için elimizden geleni yapacağız. Elbette ufak tefek sorunlar olacak, o da büyük ihtimalle oyununu bilmediğimiz oyunculardan kaynaklı olacak. Zaten Bahadır gibi, Bora gibi kırmızıların olduğu yerde takım dengeleri muhakkak gözetilecek, bundan şüpheniz olmasın. Ama Bora'nın da dediği gibi, yönetmelikte belirttik; eğer sayılar eşit dağılmazsa mecburen renk kaydırmaları olacak. O noktada maalesef yapabileceğimiz bir şey yok. Ben en son buluşmada elime 2 yıl raket almamış olmama rağmen mavi yazılmıştım mesela. Bizim takımın kırmızısı da Cihad Ezgi idi. Var sen düşün gerisinu
Hakan KIRIK Gönderim Zamanı: 19 Temmuz, 2016 Gönderim Zamanı: 19 Temmuz, 2016 Ongun TUNALI arkadaş yok mu ortalıkta?Foruma gelirdi normalde...
Gökmen Gönderim Zamanı: 19 Temmuz, 2016 Gönderim Zamanı: 19 Temmuz, 2016 Kenan Atalay Ankara Kirmizi XL
Myilik2002 Gönderim Zamanı: 19 Temmuz, 2016 Gönderim Zamanı: 19 Temmuz, 2016 Mehmet YILIK/İstanbul, Çağan, rengime siz karar verin. 6
cagan Gönderim Zamanı: 19 Temmuz, 2016 Gönderim Zamanı: 19 Temmuz, 2016 Mehmet YILIK/İstanbul, Çağan, rengime siz karar verin. Kan kırmızı tabii ki 1
Aytekin Gönderim Zamanı: 20 Temmuz, 2016 Gönderim Zamanı: 20 Temmuz, 2016 Kemal Demirel ( K.DEMİREL ) BURSA KIRMIZI XL
HASAN33 Gönderim Zamanı: 20 Temmuz, 2016 Gönderim Zamanı: 20 Temmuz, 2016 HASAN CİNS / İSTANBUL (HASAN33) YEŞİL BEDEN M
Mrtİzmir Gönderim Zamanı: 20 Temmuz, 2016 Gönderim Zamanı: 20 Temmuz, 2016 Kan kırmızı tabii ki mehmet abi senin o kan kırmızı kanını içmeye gelirdim ama bi türlü ayarlıyamadım..senin kanın bana ilaç gibi gelirdi.. çağan sizede Allah kolaylık versin..işiniz zor tabi..selamlar.. 1
cagan Gönderim Zamanı: 20 Temmuz, 2016 Gönderim Zamanı: 20 Temmuz, 2016 mehmet abi senin o kan kırmızı kanını içmeye gelirdim ama bi türlü ayarlıyamadım..senin kanın bana ilaç gibi gelirdi.. çağan sizede Allah kolaylık versin..işiniz zor tabi..selamlar.. Gelebilseydin iyi olurdu valla Murat abi. İzmir'e selamlar :)
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap