Onur Gönderim Zamanı: 14 Temmuz, 2016 Gönderim Zamanı: 14 Temmuz, 2016 dibimdeki turnuvaya maalesef aynı tarihlerde acılan ve ekme sansımın olmadıgı kursum yuzunden katılamıyorum. uzulerek ismimin silinmesini rica ediyorum. en kotu ihtimalle pazar oglene kadar gelip forumdaslarla cay icerim :)
Pirana Gönderim Zamanı: 14 Temmuz, 2016 Gönderim Zamanı: 14 Temmuz, 2016 Ümit Zedelenmez (pirana) - Kırmızı - Ankara - XL
Vedat KESKİN Gönderim Zamanı: 14 Temmuz, 2016 Gönderim Zamanı: 14 Temmuz, 2016 Fuat Öztürk - SamsunVedat Keskin - Samsun
Tufan Yalcin Gönderim Zamanı: 14 Temmuz, 2016 Gönderim Zamanı: 14 Temmuz, 2016 Turnuvaya katılacak tüm üyelerimize başarılar ve güzel bir hafta sonu geçirmelerini diliyorum. İstanbul buluşmasına elimde olmadan katılamıyorum bu sene beraber olamayacağım sizlerle. Ama eminim ki çok güzel bir organizasyon olacak bundan şüphem yok. Bu nedenle organizasyonu bu sene üslenen Pendik belediyesine ve antrenörü Murat hocama ayrıca işlemesinde yardımcı olan Bora ve Çağan kardeşime çok teşekkür ediyorum. Bir sonraki buluşmalar için yeni projeler üzerinde çalışıyoruz yaşadığımız küçük sorunları ortadan kaldırmak amaçlı düzenlemeler düşünüyoruz. Bunları arkadaşlarla paylaşıp oluşturdukyan sonra ortak fikirlerinize sunacağız. Biz güzel bir forum ailesiyiz. Birlik ve beraberlik hoşgörü ve centilmenlik ruhunu hiç bir zaman unutmadan hepinize saygı, sevgi ve selamlarımı iletiyor tekrar başarılar diliyorum. 7
Hakan KIRIK Gönderim Zamanı: 14 Temmuz, 2016 Gönderim Zamanı: 14 Temmuz, 2016 İstanbul'a (yakın) komşu iller : Kocaeli, Sakarya, Yalova, Tekirdağ, KırklareliBuralarda bildiğim bir sürü masa tenisi oynayan var. Neden yoklar listede? Merak ettim....
kesifci82 Gönderim Zamanı: 14 Temmuz, 2016 Gönderim Zamanı: 14 Temmuz, 2016 Şimdiden organizasyonda emeği geçen herkese teşekkürler.Bende bu sene ilk kez katilacağım şuan için istanbul dışına çıkma şansım pek olmadığı için bu fırsatı değerlendirmem gerektiğini düşündüm.Bu sıcak ortama katılacak herkese başarılar ve iyi eğlenceler dilerim Hakan Yıldırım (keşifçi) Bora kardeşim kafan karısmasın beni ekledin :-)
Burhan Tufan 55 Gönderim Zamanı: 14 Temmuz, 2016 Gönderim Zamanı: 14 Temmuz, 2016 YILDIRAY ELBAŞI (mavi) T-shirt (M) SAMSUN BURHAN TUFAN (mavi) T-shirt (L) SAMSUN şimdiden teşekkürler..
mhcvx90av Gönderim Zamanı: 14 Temmuz, 2016 Gönderim Zamanı: 14 Temmuz, 2016 Bora kardeşim, Tokat' tan Erkan ARSLAN ve Hakan ATAKLI (listede 8. ve 9. sırada kayıtlı) izin işini halledemedikleri için (nöbet durumları nedeniyle) buluşmaya maalesef katılamayacaklar, bu iki ismi listeden silebilirsin.
ovguyldz Gönderim Zamanı: 14 Temmuz, 2016 Gönderim Zamanı: 14 Temmuz, 2016 Övgü Yıldız(Kırmızı) Tişört(L)
Bora Gönderim Zamanı: 15 Temmuz, 2016 Yazar Gönderim Zamanı: 15 Temmuz, 2016 @BBSK Mustafa abi seninkinin bir fotosunu daha buldum Furkan'ın (ortadaki ufaklık) resme göre sol üstünde Pengfei Jiang (Enis Can), solunda kayıp forum üyemiz Onur Zaim, en sağ altta ise sevgili Samet'in babası Soner Polat hocamız yer alıyor. 1
jaws Gönderim Zamanı: 15 Temmuz, 2016 Gönderim Zamanı: 15 Temmuz, 2016 Adnan Yüksel - Ankara - Kırmızı - medium 1
Sena.atnk Gönderim Zamanı: 15 Temmuz, 2016 Gönderim Zamanı: 15 Temmuz, 2016 Sena Atanak - Yeşil ( İstanbul )
Gökmen Gönderim Zamanı: 15 Temmuz, 2016 Gönderim Zamanı: 15 Temmuz, 2016 Muhammed Mercan XL Mavi Ankara
Omer Gönderim Zamanı: 15 Temmuz, 2016 Gönderim Zamanı: 15 Temmuz, 2016 Velihan Çayhan ve Fuat Tekin Mavi, Erol Deniz ve Muhammed Mercan kırmızı olarak değiştirilebilir......
Omer Gönderim Zamanı: 15 Temmuz, 2016 Gönderim Zamanı: 15 Temmuz, 2016 Hüseyin Özdemir, Kırmızı, XL, Ankara
Sena.atnk Gönderim Zamanı: 15 Temmuz, 2016 Gönderim Zamanı: 15 Temmuz, 2016 Şule Özçelik - Yeşil ( İstanbul )
epoyraz2 Gönderim Zamanı: 16 Temmuz, 2016 Gönderim Zamanı: 16 Temmuz, 2016 ERTUĞRUL POYRAZ Mavi veya Kırmızı fark etmez. BEDEN: (L) KATILDIĞI ŞEHİR:Bursa Tel:05437652480 1
BBSK Gönderim Zamanı: 17 Temmuz, 2016 Gönderim Zamanı: 17 Temmuz, 2016 @BBSK Mustafa abi seninkinin bir fotosunu daha buldum Furkan'ın (ortadaki ufaklık) resme göre sol üstünde Pengfei Jiang (Enis Can), solunda kayıp forum üyemiz Onur Zaim, en sağ altta ise sevgili Samet'in babası Soner Polat hocamız yer alıyor. zaman çok hızlı geçiyor.
ugurtt Gönderim Zamanı: 17 Temmuz, 2016 Gönderim Zamanı: 17 Temmuz, 2016 Engin Demiryürek'de gelemicek Bora.
Mustafa Özkaymaz'e Gönderim Zamanı: 17 Temmuz, 2016 Gönderim Zamanı: 17 Temmuz, 2016 T Shirt Bedenlerini belirtmemisim onları belırteyım Ayhan Özkaymaz Medium Mustafa Özkaymaz Large Yavuz Özmen Medium Ekrem Demirci Large Bahadır Bulutlar Medium Bahadır sadece ferdılere gelebılecek okulundan dolayı onu pembe yapabılır mıyız ? Bır de yıldıray nasıl mavı gecen sene samsunda kök sökturmustu pekcok oyuncuya
Zecoqa Gönderim Zamanı: 17 Temmuz, 2016 Gönderim Zamanı: 17 Temmuz, 2016 Pardon iptal oldu gelemiycem yazmayin lutfen
Burhan Tufan 55 Gönderim Zamanı: 17 Temmuz, 2016 Gönderim Zamanı: 17 Temmuz, 2016 Yusuf UYANIK (mavi) T-shirt(S) SAMSUN
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap