cozys Oluşturma zamanı: 4 Haziran, 2016 Oluşturma zamanı: 4 Haziran, 2016 Merhaba, universiteden beri masa tenisi oynamadigim icin epey korelmis durumdayim. Düzenli pratik yapabilecegimiz arkadaslar var mı?
nurileflef Gönderim Zamanı: 6 Haziran, 2016 Gönderim Zamanı: 6 Haziran, 2016 Koca İstanbul kadıköyde maç yapmayı isteyecek onlarca kişi çıkar diye düşünürken hiçkimse cevap yazmamış ne kadar kötü bir durum... masatenisi sporu adına
Ersun Gönderim Zamanı: 6 Haziran, 2016 Gönderim Zamanı: 6 Haziran, 2016 Koca İstanbul kadıköyde maç yapmayı isteyecek onlarca kişi çıkar diye düşünürken hiçkimse cevap yazmamış ne kadar kötü bir durum... masatenisi sporu adına Sevgili kardeşim, google da İstanbul da masa tenisi yazdığınızda bi bakın neler çıkıyor..İkmtsd , fbvtt, vmtd,ivtta vs...Ben Bursa dan kalkıp,neredeyse her ay gidiyorum Kadıköy ve Göztepede ki derneklere...Birazcık araştırın be kardeşim..Her şeyi de buradan beklemeyin..Masa tenisi sporu adına üzülecek o kadar çok şey var kiiii....Saygılar.. 2
Hakan KIRIK Gönderim Zamanı: 9 Haziran, 2016 Gönderim Zamanı: 9 Haziran, 2016 Bizim salon da var: www.masatenisisalonu.com 2
zenbil61 Gönderim Zamanı: 30 Haziran, 2016 Gönderim Zamanı: 30 Haziran, 2016 Merhabalar,Eskiden arkadaşlarımla kendi çapımızda oynamaya çalışırdık çok iyi değilim kadıköy civarında oynayabilirim eğer ulaşmak isteyen olursa burdan ulaşabilir www.facebook.com/zenbil61
Tahsin1 Gönderim Zamanı: 9 Temmuz, 2016 Gönderim Zamanı: 9 Temmuz, 2016 kendi çapındaysa burdan partner bulamazsın ozaman kusura bakma hem çok isteklisin hem millet sana gelmesini bekleyeceksin çok istekliysen birçok salon sana yakındır hem kendin için dedim hem ortam musait geliştirme masatensinin gercek yüzünü görmüş olacaksın bu şekil yazdım yanlış anlama masatensi ortamı mükemmel ortamdır
hakan93 Gönderim Zamanı: 23 Temmuz, 2016 Gönderim Zamanı: 23 Temmuz, 2016 merhaba ben de masa tenisi oynamak istiyorum amatörüm istanbul anadolu yakasında her yerde oynayabilirim.
Hakan KIRIK Gönderim Zamanı: 24 Temmuz, 2016 Gönderim Zamanı: 24 Temmuz, 2016 bizim salon var:http://www.masatenisisalonu.com/
hakan93 Gönderim Zamanı: 25 Temmuz, 2016 Gönderim Zamanı: 25 Temmuz, 2016 bizim salon var: http://www.masatenisisalonu.com/ partnerim yok benim. partner de var mı
Hakan KIRIK Gönderim Zamanı: 29 Temmuz, 2016 Gönderim Zamanı: 29 Temmuz, 2016 partnerim yok benim. partner de var mı partner olayı her zaman sıkıntı. İyi oyuncu isen herkes oynamak ister elbet. Değilsen işin zor.
noikam Gönderim Zamanı: 1 Aralık, 2016 Gönderim Zamanı: 1 Aralık, 2016 ben de amatör oyuncuyum hala partner arıyosan oynarım..
Osman1980 Gönderim Zamanı: 3 Aralık, 2016 Gönderim Zamanı: 3 Aralık, 2016 ben de amatör oyuncuyum hala partner arıyosan oynarım.. Bende uzun bir aradan sonra tekrar başlamaya karar verdim. Oynamak isterim.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap