teach&learn Oluşturma zamanı: 3 Haziran, 2016 Oluşturma zamanı: 3 Haziran, 2016 Merhaba Masatenisi sporuna en çok önem veren kulübümüz FB dir.Bunun sonucu olarak da Türkiye ve uluslararası arenada başarılarıda beraberinde gelmiştir.Masatenisi sporunun yediden yetmişyediye yapılabilen bir spor olması ve insan sağlığı ile gelişimi konusundaki tüm bilimsel saptmalara rağmen ttribün sporu olmamasını ve maddi getirisi olmaması dolayısı ile kapatılması ancak AZİZ bey e yakışır.Ben GS li olarak üzüldüm. http://amkspor.sozcu.com.tr/2016/06/03/aziz-yildirimdan-flas-karar-7-496985/ link
ararat1973 Gönderim Zamanı: 3 Haziran, 2016 Gönderim Zamanı: 3 Haziran, 2016 Merhaba Masatenisi sporuna en çok önem veren kulübümüz FB dir.Bunun sonucu olarak da Türkiye ve uluslararası arenada başarılarıda beraberinde gelmiştir.Masatenisi sporunun yediden yetmişyediye yapılabilen bir spor olması ve insan sağlığı ile gelişimi konusundaki tüm bilimsel saptmalara rağmen ttribün sporu olmamasını ve maddi getirisi olmaması dolayısı ile kapatılması ancak AZİZ bey e yakışır.Ben GS li olarak üzüldüm. http://amkspor.sozcu.com.tr/2016/06/03/aziz-yildirimdan-flas-karar-7-496985/ link Adamlar bu işle profesyonel olarak ilgileniyor. İşin maddi yönünü düşünüp bu yönde karar almaları bana gayet doğal göründü.
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 3 Haziran, 2016 Gönderim Zamanı: 3 Haziran, 2016 Galatasaray, Anadolu Efes, Eczacıbaşı gibi takımları yeniden görmek isterken son yıllarımızda masa tenisimize itibar kazandıran Fenerbahçe'ye dair böyle bir şey görmek, bir masa tenisi sever olarak bir yıkım olur. İnşallah olmaz böyle bir şey.
teach&learn Gönderim Zamanı: 3 Haziran, 2016 Yazar Gönderim Zamanı: 3 Haziran, 2016 merhaba Bir arkadaşımız "Adamlar bu işle profesyonel olarak ilgileniyor. İşin maddi yönünü düşünüp bu yönde karar almaları bana gayet doğal göründü." diye yazmış.Olabilir. Peki sormak gerkir..Türkiye de Amatör ve profesyonel branşların kulüp bünyesindeki ayrımı neye göre yapılmaktadır.Kriterleri nedir.?
Remzi Sarioglu Gönderim Zamanı: 4 Haziran, 2016 Gönderim Zamanı: 4 Haziran, 2016 Kapatmazlar. Masa tenisçi bir çok kongre üyesi, hatta divan üyesi var. Bütün oylar başka bir tarafa gider 1
nurileflef Gönderim Zamanı: 6 Haziran, 2016 Gönderim Zamanı: 6 Haziran, 2016 tsubasa abi mesaj kutun dolmuş galiba yeni mesaj gönderilemiyor size bakabilir misiniz 1
alperen3130 Gönderim Zamanı: 12 Haziran, 2016 Gönderim Zamanı: 12 Haziran, 2016 Bence de kapatılmaz çünkü Fenerbahçe masa tenisinde çok önemli bir yere sahip
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap