Lemoante Oluşturma zamanı: 17 Nisan, 2016 Oluşturma zamanı: 17 Nisan, 2016 Masa Tenisini 4 yıldır oynuyorum.Elimde butterfly Timo Boll'un bi' raketi var yeni raket almaya karar verdim.150-160TL'yi pek fazla aşmayacak şekilde raket tavsiyesi alabilir miyim?Daha çok gelen topları backhand ile karşılamayı seviyorum arada forehand ile agresif oynamayı severim.Combo önericekseniz;neden ve hangi tahtayı,lastiği vb şeyleri söylerseniz sevinirim.teşekkürler Edit: FRIENDSHİP 804 Yinhe Mercury II Yinhe 966 Şöyle birşey nasıl olur?Daha iyisi var mıdır?
CrazyCat Gönderim Zamanı: 17 Nisan, 2016 Gönderim Zamanı: 17 Nisan, 2016 804 olmaz (anti tecrüben olmadığını varsayıyorum) yerine aynı markanın LKT Rapid Soft modelini al . 966 yerine de n10 al aynı markanın. Aynı fiyata seni uzun süre götürecek bir raketin olur. Eskisinden de onlarca kat daha spinli ve kontrollü olur. Nedenleri konusunda formu bir araştır ortalama haftada 2-3 aynı soru geliyor. Eminim yeterince açıklayıcı yazı bulacaksındır. Başarılar.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap