Ertunga Oluşturma zamanı: 27 Mart, 2016 Oluşturma zamanı: 27 Mart, 2016 İzmir/Buca veyahut Deu'dan veya yakın yerlerden partner arıyorum. Hani profesyonel düzeyde değilde keyf almak,ter atmak,antrenman yapmak amaçlı.. Varsa özel mesajdan ulaşabilir. edit: ops galiba kampüse açmam gerekiyordu fark etmemişim. modlardan özür diliyorum . ama sadece kampüs içi değil genel olarak buca'da olabilir.
harunfenerbahçe Gönderim Zamanı: 23 Ekim, 2016 Gönderim Zamanı: 23 Ekim, 2016 Size özel mesaj attım ilgilenirseniz mesaj atabilirsiniz.
Burak 7 Gönderim Zamanı: 4 Kasım, 2016 Gönderim Zamanı: 4 Kasım, 2016 Ben de bir arkadaş ariyordum mesaj attim
fm25fuat Gönderim Zamanı: 16 Ekim, 2017 Gönderim Zamanı: 16 Ekim, 2017 DEU da haftada 1 falan antrenman yapacak varmı masa tenisini unutmak istemiyorum pratik yapmak lazım
volkanizmir Gönderim Zamanı: 6 Kasım, 2017 Gönderim Zamanı: 6 Kasım, 2017 Tarih: October 16, 2017 Saat: 17:45, fm25fuat yazdı: bu mesajı yanıtlayabilirsiniz Merhaba hafta için hergün 1/5 arası yabancı dillerde oluyorum haftayadan ve itibaren 1/5 dışında istediğiniz saat oynayabiliriz
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap