Mehmetelma Oluşturma zamanı: 23 Mart, 2016 Oluşturma zamanı: 23 Mart, 2016 Kocaeli nde oynamak isteyen arkadaşlar buradan birbirimize ulaşalım. Diğer konular çok eski.
sait kandemir Gönderim Zamanı: 31 Mart, 2016 Gönderim Zamanı: 31 Mart, 2016 Gebze'de oturuyorum Sait kandemir Saitkandemir@hotmail.com
Mehmetelma Gönderim Zamanı: 14 Nisan, 2016 Yazar Gönderim Zamanı: 14 Nisan, 2016 Sait bey, izmitte oturuyorum. Gebzeye gelme ihtimalim yok. Fakat siz bu taraflara gelebiliseniz. Oynarız
RoyalTR Gönderim Zamanı: 23 Eylül, 2016 Gönderim Zamanı: 23 Eylül, 2016 Hocam izmit merkezde cok onceden ACISU tarafindan vardi, orasi halen aktif mi? Merkezde baska bir yer var mi?
Basri Gönderim Zamanı: 6 Mart, 2017 Gönderim Zamanı: 6 Mart, 2017 Ben Izmit'teyim. Golcuk, degirmendere, merkez ve hatta Gebze benim icin uygundur, yeterki partner bulayim. Uzun zamandir ariyorum. 0530 317 9688 den bana ulasabilirsiniz Mehmet Elma, numarani verirsen seni ararim
Mehmet Ali Doğan Gönderim Zamanı: 1 Haziran, 2017 Gönderim Zamanı: 1 Haziran, 2017 Arkadaslar 1 aya Golcuk e tasinacagim. Izmit, golcuk vs. Civarı, masa tenisi oynanacak güzel geniş ve bol katılımlı mekanlar var mi? Bireysel lig gibi faaliyetler yapiliyor mu ?Varsa adres alabilirmiyim. Teşekkürler
irkli_y Gönderim Zamanı: 18 Temmuz, 2018 Gönderim Zamanı: 18 Temmuz, 2018 merhaba izmit te oturuyorum , 18:00 gibi izmit te işten eve gelmiş oluyorum . Mesai olmassa hafta sonları da tatil. Oynayacak partner arıyorum , 30 yaşındayım bir şirkette bakım mühendisiyim. çok çok iyi değilim , orta seviye diyebiliriz.
yasin koçbay Gönderim Zamanı: 15 Ağustos, 2018 Gönderim Zamanı: 15 Ağustos, 2018 Ben şuan derincedeyim buraları pek iyi bilmiyorum oynayacak yer de bilmiyorum haliyle insan da yok buralarda olan varsa seve seve eşlik ederim
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap