Guest aysun Oluşturma zamanı: 24 Ekim, 2006 Oluşturma zamanı: 24 Ekim, 2006 merhaba foruma yeni üye oldum.Hacettepe üniversitesinde okuyan masa tenisi oynayabileceğim bir partner varmı?
Burak86 Gönderim Zamanı: 25 Ekim, 2006 Gönderim Zamanı: 25 Ekim, 2006 merhaba foruma yeni üye oldum.Hacettepe üniversitesinde okuyan masa tenisi oynayabileceğim bir partner varmı? [/quo Hacettepede İstatistik veya İşletmede Selçuk Çelik diye bir arkadaşım vardır.Çok iyiydi eskiden.Ankara 1. likleri falan vardı.Onu bulursan o sana yardımcı olur.
Guest aysun Gönderim Zamanı: 26 Ekim, 2006 Gönderim Zamanı: 26 Ekim, 2006 yardımın için teşekkürler.o arkadaşı bulmaya çalışırım.hşçkl
Guest chack Gönderim Zamanı: 11 Kasım, 2006 Gönderim Zamanı: 11 Kasım, 2006 hacettepede okumuyorum ama okuyan tanıdıklarım var tanışıtırabilirim...
Guest h.ibo Gönderim Zamanı: 29 Kasım, 2006 Gönderim Zamanı: 29 Kasım, 2006 Hacettepe'de bildiğim kadarıyla egemen abi ve murat abi vardı.Denizlililer kendileri onlar yardımcı olurlar sana...
Guest aysun Gönderim Zamanı: 1 Aralık, 2006 Gönderim Zamanı: 1 Aralık, 2006 tşkkrler egemen ve muratla tanışıyoruz zaten.
Guest mce1907 Gönderim Zamanı: 18 Ocak, 2008 Gönderim Zamanı: 18 Ocak, 2008 merhaba foruma yeni üye oldum.Hacettepe üniversitesinde okuyan masa tenisi oynayabileceğim bir partner varmı? mehaba ben mustafa sıhhıye kampüsünde meslek yüksek okulu son sınıf öğrencisiyim istersen seninle maç yapabilim cep numaram 543-8224861 okul açıldıktan sonra istersen oynayabiliriz
Guest agromel Gönderim Zamanı: 21 Ocak, 2008 Gönderim Zamanı: 21 Ocak, 2008 merhaba foruma yeni üye oldum.Hacettepe üniversitesinde okuyan masa tenisi oynayabileceğim bir partner varmı? Selam, cihan ben Bende ankaradan, hacettepeli değilim ama masa tenisine hayır demem hiçbir zaman. hafta sonları için istersen oynayabiliriz?
Guest aysun Gönderim Zamanı: 21 Mart, 2008 Gönderim Zamanı: 21 Mart, 2008 merhaba arkadaşlar bu konuyu ben açtım, fakat ben artık Hacettepeden mezun oldum.
Guest mce1907 Gönderim Zamanı: 26 Mart, 2008 Gönderim Zamanı: 26 Mart, 2008 Ankarada herkesin gidebileceği 5-6 maç masasının olduğu iyi aydınlatılan, merkezi bir yerde kurulu bir salon olsa harika olurdu... üniversiteden mezun olan oynayacak yer bulamıyor maalesef. eğer hacettepe den bir arkadaş bulabilrsen sana yardımcı olur çünkü buraya kirmek için kimlik gerekli her kimlik için 2 raket 1 top veriyorlar
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap