TEVAL Oluşturma zamanı: 10 Mart, 2016 Oluşturma zamanı: 10 Mart, 2016 Öncelikle Lise öğrencisiyim ve bu konularda çok cahilim Donic Top Team Level 600 raketini almıştım masa tenisi iyi oynuyorum diye başlarda herkes beğeniyordu ben arada bir raketi tozlarını almak için resmen çeşmenin altına koyup yikiyordum ve raket nedense çok sıkıntılı olmaya başladı bir de ben raketin sapını kirmistim sapını silikon ile yapistirdim kötü duruyor ama hala idare ediyordu oyun oynuyorum hâlâ ama raketi tozlarını almak için bir daha yikadigimda Raket ne biliyim kontrol edemiyordu topu hiç Kesme atarken bile zorlaniyorum neden oluyor ne yapmam gerek yeni bir raket almak için para biriktiriyorum
Bellerophon Gönderim Zamanı: 10 Mart, 2016 Gönderim Zamanı: 10 Mart, 2016 Yıkamak yetmez ben çamaşır makinesine atiyorum mis gibi oluyor 1
TEVAL Gönderim Zamanı: 11 Mart, 2016 Yazar Gönderim Zamanı: 11 Mart, 2016 Komik olduğunu mu zannediyorsun. Hiç komik degil
MaFiA Gönderim Zamanı: 19 Mart, 2016 Gönderim Zamanı: 19 Mart, 2016 Kardesim raket yikanirmi allahini seviyorsan o raketi at cope hazir rakette alma toplama raket al 1000 kat daha iyi toplama raket
Remzi Sarioglu Gönderim Zamanı: 20 Mart, 2016 Gönderim Zamanı: 20 Mart, 2016 Biraz pamuk alın ve ıslatın. Pamuğu sıkarak suyunu sıkın ve antrenmandan önce silin.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap