kartal Oluşturma zamanı: 8 Şubat, 2016 Oluşturma zamanı: 8 Şubat, 2016 Melek final oynadı ama kaybetti. Erkeklerde Final: MONTEIRO Joao - OVTCHAROV Dimitrij oynadı. OVTCHAROV şampiyon Bayanlarda Final: SHEN Yanfei - HU Melek oynadı.SHEN Yanfei şampiyon Aşağıdaki linkten maçları izleyebilirsiniz. http://www.laola1.tv/en-int/block/2016-ittf-europe-top-16-cup-fullmacthes-en 2
moktav Gönderim Zamanı: 11 Şubat, 2016 Gönderim Zamanı: 11 Şubat, 2016 Monteiro 3 2 kazandı diye biliyorum. Maçı seyrettim çünkü... Ovtcharov final maçını kaybetti...
SuFyU Gönderim Zamanı: 11 Şubat, 2016 Gönderim Zamanı: 11 Şubat, 2016 Monteiro 3 2 kazandı diye biliyorum. Maçı seyrettim çünkü... Ovtcharov final maçını kaybetti... Turnuvada Monterio ve Dima iki kere karşılaştı. İlkini dediğiniz gibi Monterio kazandı fakat final maçını Dima 4-2 kazandı.
akar35 Gönderim Zamanı: 11 Şubat, 2016 Gönderim Zamanı: 11 Şubat, 2016 Dimitrij in yarı final maçını izledim.çok güzel maç olmuş.kristian Karlsson çok iyi oynamış maçı da 4 2 alabilirdi.bi de kristian sponsor değiştirmiş sanki eskiden clipper ile oynuyordu. Şimdi Korbel sk7 ve 05 ile oynuyor. .
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap