KASAP07 Oluşturma zamanı: 31 Ocak, 2016 Oluşturma zamanı: 31 Ocak, 2016 DR. NEUBAUER Viper ı bilindik uzun pütürlerle kıyaslayabilecek var mı
Onur Gönderim Zamanı: 2 Şubat, 2016 Gönderim Zamanı: 2 Şubat, 2016 biri olsaydı iyiydi :) masa bası blok icin iyi deniyor ama nereye kadar dabi onu kullanan birinden duymak lasım 1
KASAP07 Gönderim Zamanı: 2 Şubat, 2016 Yazar Gönderim Zamanı: 2 Şubat, 2016 biri olsaydı iyiydi :) masa bası blok icin iyi deniyor ama nereye kadar dabi onu kullanan birinden duymak lasım üstad cevap yazdığın için teşekkür ederim.bende öyle tahmin ettim blokları iyidir die.kendi oynuna göre ekipman üretiyor dr neubaeur. geriden spin kesikleri nasıl? curl p1 e geri mi dönsem yoksa bu lastiği mi alsam kafam karışık
KASAP07 Gönderim Zamanı: 2 Şubat, 2016 Yazar Gönderim Zamanı: 2 Şubat, 2016 biri olsaydı iyiydi :) masa bası blok icin iyi deniyor ama nereye kadar dabi onu kullanan birinden duymak lasım üstad cevap yazdığın için teşekkür ederim.bende öyle tahmin ettim blokları iyidir die.kendi oynuna göre ekipman üretiyor dr neubaeur. geriden spin kesikleri nasıl? curl p1 e geri mi dönsem yoksa bu lastiği mi alsam kafam karışık
Ersun Gönderim Zamanı: 3 Şubat, 2016 Gönderim Zamanı: 3 Şubat, 2016 DR. NEUBAUER Viper ı bilindik uzun pütürlerle kıyaslayabilecek var mı Sevgili Kasap07,lastik tavsiye işi sıkıntılı bir iş olduğundan kolay kolay tavsiye vermem ama ısrarla uzun süredir cevap beklediğini gördüğümden yazma gereği duydum..Geçenlerde kısa süre deneme fırsatı buldum,masa başında fena değil ama şu an denediğim masa başı uzun pütürlerin içinde piranja yı tek geçerim diyebilirim..Kullanımı zor fakat rakibi bozucu etkisi de o derece fazla olan piranja(OX) 2 yılımı aldı fakat şu sıralar ,alıştıkça,onunla oldukça iyi işler çıkarıyoruz.. Fakat bu lastik işi kişiden kişiye değiştiği için,yine de denemeden alma derim..Selamlar.. 1
KASAP07 Gönderim Zamanı: 3 Şubat, 2016 Yazar Gönderim Zamanı: 3 Şubat, 2016 Sevgili Kasap07,lastik tavsiye işi sıkıntılı bir iş olduğundan kolay kolay tavsiye vermem ama ısrarla uzun süredir cevap beklediğini gördüğümden yazma gereği duydum..Geçenlerde kısa süre deneme fırsatı buldum,masa başında fena değil ama şu an denediğim masa başı uzun pütürlerin içinde piranja yı tek geçerim diyebilirim..Kullanımı zor fakat rakibi bozucu etkisi de o derece fazla olan piranja(OX) 2 yılımı aldı fakat şu sıralar ,alıştıkça,onunla oldukça iyi işler çıkarıyoruz.. Fakat bu lastik işi kişiden kişiye değiştiği için,yine de denemeden alma derim..Selamlar.. teşekkür ederim üstad yardımın için
KASAP07 Gönderim Zamanı: 3 Şubat, 2016 Yazar Gönderim Zamanı: 3 Şubat, 2016 Sevgili Kasap07,lastik tavsiye işi sıkıntılı bir iş olduğundan kolay kolay tavsiye vermem ama ısrarla uzun süredir cevap beklediğini gördüğümden yazma gereği duydum..Geçenlerde kısa süre deneme fırsatı buldum,masa başında fena değil ama şu an denediğim masa başı uzun pütürlerin içinde piranja yı tek geçerim diyebilirim..Kullanımı zor fakat rakibi bozucu etkisi de o derece fazla olan piranja(OX) 2 yılımı aldı fakat şu sıralar ,alıştıkça,onunla oldukça iyi işler çıkarıyoruz.. Fakat bu lastik işi kişiden kişiye değiştiği için,yine de denemeden alma derim..Selamlar.. teşekkür ederim üstad yardımın için
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap