eozen81 Oluşturma zamanı: 24 Kasım, 2015 Oluşturma zamanı: 24 Kasım, 2015 Herkese merhaba arkadaşlar, Ben İngilizcede table tennis court barrier olarak geçen şu zamazigonları evde basit bir versiyonunu yapmak istiyorum. Bunun için aşağıdaki siteyi buldum ancak ölçüler Amerikan ölçüleri oldugundan sizlere sormadan hareket etmek istemedim. Bu bariyeri yaparken yüksekliği kaç cm yapmak gerekir, 70 cm ideal mi? PVC'ler kullanılarak yapılırsa hazır satılanlardan ucuza mal olur gibi geliyor http://mytabletennis.net/forum/forum_posts.asp?TID=40287&title=how-to-make-your-own-table-tennis-barriers
Remzi Sarioglu Gönderim Zamanı: 24 Kasım, 2015 Gönderim Zamanı: 24 Kasım, 2015 *Boyut 2,33 cm * 70 cmAlttan top geçmemesine dikkat etmelisin. 1
umur Gönderim Zamanı: 24 Kasım, 2015 Gönderim Zamanı: 24 Kasım, 2015 Malatya esenlik belediye klubu kendileri yaptirmislardi. Cok guzel ve kaliteli olmustu. 1
eozen81 Gönderim Zamanı: 24 Kasım, 2015 Yazar Gönderim Zamanı: 24 Kasım, 2015 *Boyut 2,33 cm * 70 cm Alttan top geçmemesine dikkat etmelisin. Merhaba, boyut 2,33 cm derken ne demek istediniz pek anlayamadım? Alttan top geçme konusunda sıkıntı olmaz çünkü ne de olsa uyduruk bir perde ya da örtü gibi bir şey sereceğim bu düzeneğin üzerine.
umur Gönderim Zamanı: 25 Kasım, 2015 Gönderim Zamanı: 25 Kasım, 2015 233 cm eninde 70 cm boyunda demek istedi hocam. Ayrica uzerine sermek yerine ust tarafi kapali alt tarafi acik bir kumas diktirirseniz( tercihen reklamlı) daha saglikli olacaktir 2
eozen81 Gönderim Zamanı: 25 Kasım, 2015 Yazar Gönderim Zamanı: 25 Kasım, 2015 233 cm eninde 70 cm boyunda demek istedi hocam. Ayrica uzerine sermek yerine ust tarafi kapali alt tarafi acik bir kumas diktirirseniz( tercihen reklamlı) daha saglikli olacaktir Teşekkürler, reklam falan tabii çok işimiz değil (amatör şirkette oynayanların işi görülsün diye bunu yapıyorum) yalnız şu kumaş tariifinize takıldım, tam olarak ne demek istediniz üst tarafı kapalı alttarafı açık diye?
eozen81 Gönderim Zamanı: 26 Kasım, 2015 Yazar Gönderim Zamanı: 26 Kasım, 2015 Tekrar merhaba, bu ürünlerin orjinalleri nerede satılıyor acaba? Yani Decathlon ya da benzeri spor aksesuarları satılan yerlerde oluyor mu? Masatenisi.com dan fiyat sordum tanesi 90 TL dedi.
umur Gönderim Zamanı: 27 Kasım, 2015 Gönderim Zamanı: 27 Kasım, 2015 O borulara yukaridan gecirilebilecek bir kumas dusunun iste. Alt tarafi acik olmali ki borularin uzerinden gecsin.ustu de dikisli olmali ki asagiya kaymasin
eozen81 Gönderim Zamanı: 27 Kasım, 2015 Yazar Gönderim Zamanı: 27 Kasım, 2015 O borulara yukaridan gecirilebilecek bir kumas dusunun iste. Alt tarafi acik olmali ki borularin uzerinden gecsin.ustu de dikisli olmali ki asagiya kaymasinYok üstad, yanlış ifade ettim. Bu bariyerin Türkiye de hangi isim altında satıldığını sormuştum. Öğrendim ama masa tenisi paravanı diye geçiyormuş. Teşekkürler
Guest Lityum Gönderim Zamanı: 27 Kasım, 2015 Gönderim Zamanı: 27 Kasım, 2015 Yok üstad, yanlış ifade ettim. Bu bariyerin Türkiye de hangi isim altında satıldığını sormuştum. Öğrendim ama masa tenisi paravanı diye geçiyormuş. Teşekkürler Seperatör diye geçiyor
Recommended Posts