Schewux Oluşturma zamanı: 20 Kasım, 2015 Oluşturma zamanı: 20 Kasım, 2015 Butterfly zoran primorac 7000 f kullaniyorum normalde shakehand oynarken bu rakette penholda geçtim BH'm sıkıntılıydı penhold iyi geldi FH topspinleri daha iyi atiyorum Penhold tahta spinli bir lastik combosu önerirmisiniz ilk combom olcak Tsubasa abi tavsiyelerini beklerim simdiden sağolun
Schewux Gönderim Zamanı: 20 Kasım, 2015 Yazar Gönderim Zamanı: 20 Kasım, 2015 bu arada bütçem 100 - 200 civari
Schewux Gönderim Zamanı: 20 Kasım, 2015 Yazar Gönderim Zamanı: 20 Kasım, 2015 cevap verirseniz sevinirim
deniz yılmaz Gönderim Zamanı: 21 Kasım, 2015 Gönderim Zamanı: 21 Kasım, 2015 Eğer Çin lastikleri ile bir geçmişiniz varsa teknik olarak alışkın iseniz fh de denemenizden bir zarar çıkmaz bence,ilk kombonuzMuş yavas lastikler seçin BH için de yapıskanlı bol atmayan herhangi bir Çin lastiği olabilir fakat iki taraflı Çin lastiği de ağır olacağı için Avrupa lastiği düşünecek olursanız xiom musa lastiği tercih edebilirsiniz gayet spinli kontrollü bir geçiş kombinasyon lastiğidir
deniz yılmaz Gönderim Zamanı: 21 Kasım, 2015 Gönderim Zamanı: 21 Kasım, 2015 Fiyat olarak hesaplı bir yol izlemek isterSeniz masatenisi.com da düz lastikler de arama filtresini fiyatta artan şeklinde işaretleyin arayın friendship yinhe marka kaliteli cok kontrollü baslangic lastikleri spin olarak da iyi olan lastikler ortaya cıkacaktır orada yorum kısmına da soru sorarak siteye de danışabilirsiniz
deniz yılmaz Gönderim Zamanı: 21 Kasım, 2015 Gönderim Zamanı: 21 Kasım, 2015 Tahta olarak da all (allround) bilemediniz all+ bir tahta seçiniz hızda arttırıma gitmeyin ilk etapta
deniz yılmaz Gönderim Zamanı: 21 Kasım, 2015 Gönderim Zamanı: 21 Kasım, 2015 Tahta olarak da all (allround) bilemediniz all+ bir tahta seçiniz hızda arttırıma gitmeyin ilk etapta
Recommended Posts