Bilal OLGUN Oluşturma zamanı: 3 Kasım, 2015 Oluşturma zamanı: 3 Kasım, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=JuxBlho-068 4
umur Gönderim Zamanı: 3 Kasım, 2015 Gönderim Zamanı: 3 Kasım, 2015 Oyyy oyyy oyyy buyuk hareketlerle oynayan oyunculara bayiliyorum
fearlesaslan Gönderim Zamanı: 18 Kasım, 2015 Gönderim Zamanı: 18 Kasım, 2015 bence teknikleri üst düzey oyuncular degil saglam bir kişiye karşı ihtimal vermem
umur Gönderim Zamanı: 18 Kasım, 2015 Gönderim Zamanı: 18 Kasım, 2015 Teknikleri ust duzey degil derken ? Hangi sporcu hangi hareketi yanlis yapmis?
Onur Gönderim Zamanı: 18 Kasım, 2015 Gönderim Zamanı: 18 Kasım, 2015 bence teknikleri üst düzey oyuncular degil son donemlerde forumda gordugum en eglenceli yorum :)
Onur Gönderim Zamanı: 18 Kasım, 2015 Gönderim Zamanı: 18 Kasım, 2015 bu da gercekten fegerl in ust duzey olmayan teknigi ile 1 ay once yaptıgı mac :) 1
Aydın-16 Gönderim Zamanı: 22 Kasım, 2015 Gönderim Zamanı: 22 Kasım, 2015 Bilal sende olmasan güzel maç izliyemiyeceğiz.Defans maçları yayınlarsan sevinirim.Bursa dan selamlar.
fearlesaslan Gönderim Zamanı: 23 Kasım, 2015 Gönderim Zamanı: 23 Kasım, 2015 son donemlerde forumda gordugum en eglenceli yorum :) nerden baktıgına baglı ;)
fearlesaslan Gönderim Zamanı: 23 Kasım, 2015 Gönderim Zamanı: 23 Kasım, 2015 Teknikleri ust duzey degil derken ? Hangi sporcu hangi hareketi yanlis yapmis? bodoslama dalıyorlar sanki toplara ondan çok kaçıyor sayı düzgün ralli yok nerdeyse
fearlesaslan Gönderim Zamanı: 23 Kasım, 2015 Gönderim Zamanı: 23 Kasım, 2015 Teknikleri ust duzey degil derken ? Hangi sporcu hangi hareketi yanlis yapmis? umur sen büyük hareketlere bayılıyorsun ama masa tenisi bayılmıyor
umur Gönderim Zamanı: 23 Kasım, 2015 Gönderim Zamanı: 23 Kasım, 2015 Yaw kardesim bi git isine. Bana ufak hateketlerle oynayan 5 tane top ten sporcu gostersene.
Guest Lityum Gönderim Zamanı: 23 Kasım, 2015 Gönderim Zamanı: 23 Kasım, 2015 bence teknikleri üst düzey oyuncular degil saglam bir kişiye karşı ihtimal vermem Senin nasıl oynadığını çok merak ettim
Onur Gönderim Zamanı: 23 Kasım, 2015 Gönderim Zamanı: 23 Kasım, 2015 bodoslama dalıyorlar sanki toplara ondan çok kaçıyor sayı yeni bir efsane mi doguyorrrr :)))
fearlesaslan Gönderim Zamanı: 25 Kasım, 2015 Gönderim Zamanı: 25 Kasım, 2015 Yaw kardesim bi git isine. Bana ufak hateketlerle oynayan 5 tane top ten sporcu goste bence sen iyi oyunculara bak cok buyuk hareket yapan varmı ma long anterenörü diyor hatta byüyk yapma hareketi diye
fearlesaslan Gönderim Zamanı: 25 Kasım, 2015 Gönderim Zamanı: 25 Kasım, 2015 Senin nasıl oynadığını çok merak ettim bende seninkini merak ettim
fearlesaslan Gönderim Zamanı: 25 Kasım, 2015 Gönderim Zamanı: 25 Kasım, 2015 yeni bir efsane mi doguyorr hayır daha önceden dogmus o efsene ;)
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 25 Kasım, 2015 Yazar Gönderim Zamanı: 25 Kasım, 2015 bence sen iyi oyunculara bak cok buyuk hareket yapan varmı ma long anterenörü diyor hatta byüyk yapma hareketi diye
Guest Lityum Gönderim Zamanı: 25 Kasım, 2015 Gönderim Zamanı: 25 Kasım, 2015 bence sen iyi oyunculara bak cok buyuk hareket yapan varmı ma long anterenörü diyor hatta byüyk yapma hareketi diye Ondan sebep ma long hep büyük hareketlerle oynuyor zaten,antrenörünü dinlemiyor. Sende antrenörü arasında konuştukları şeyleri biliyosun hımm
Onur Gönderim Zamanı: 26 Kasım, 2015 Gönderim Zamanı: 26 Kasım, 2015 yahu adamın cincesi iyi belki de ne biliyonuz ben yazılarını severek okuyorum bi kere herkese tek tek laf etme cabaları 15 yasın altında olan bir kardesimiz oldugu izlenimi uyandırdı bende ama bu cincesinin kotu oldugu anlamına gelmiyor tamam mıııı !!!111
fearlesaslan Gönderim Zamanı: 26 Kasım, 2015 Gönderim Zamanı: 26 Kasım, 2015 yahu adamın cincesi iyi belki de ne biliyonuz ben yazılarını severek okuyorum bi kere herkese tek tek laf etme cabaları 15 yasın altında olan bir kardesimiz oldugu izlenimi uyandırdı bende ama bu cincesinin kotu oldugu anlamına gelmiyor tamam mıııı !!!111 komik degilsin şaklabanlık yapmaya çalışma ben düşünce söyledim karadeniz bölgesine yolunuz düşerse maç yapmak isterim by büyük oyuncular yaşimda sandıgınızdan daha büyük
Onur Gönderim Zamanı: 26 Kasım, 2015 Gönderim Zamanı: 26 Kasım, 2015 komik degilsin şaklabanlık yapmaya çalışma ben düşünce söyledim karadeniz bölgesine yolunuz düşerse maç yapmak isterim by büyük oyuncular yaşimda sandıgınızdan daha büyük off nasıl da laf gecirmissin ne diyecegimi bilemedim :) bence sen iyi oyunculara bak cok buyuk hareket yapan varmı ma long anterenörü diyor hatta byüyk yapma hareketi diye burda dusunce degil ma long un antrenorunun neler soyledigini yazmıssın, cinlilerin cin lastigi ile oynadıgını bilmiyorsun heralde kucuk hareket istedigine gore :P
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 26 Kasım, 2015 Yazar Gönderim Zamanı: 26 Kasım, 2015 komik degilsin şaklabanlık yapmaya çalışma ben düşünce söyledim karadeniz bölgesine yolunuz düşerse maç yapmak isterim by büyük oyuncular yaşimda sandıgınızdan daha büyük Karadenizin neresi?
fearlesaslan Gönderim Zamanı: 30 Kasım, 2015 Gönderim Zamanı: 30 Kasım, 2015 samsun sinop ta olabilir oralarda bulunursanız oynayalım onur nasıl hareketi büyük yapmak la vücudu savurarak vurmak arasında fark var sen orayı tam anlamımışşın çince'yi çok bildiginden olabilir
umur Gönderim Zamanı: 30 Kasım, 2015 Gönderim Zamanı: 30 Kasım, 2015 bilal abi sazan düştü :) samsun diyor 1
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap