Guest ahd287 Oluşturma zamanı: 17 Eylül, 2006 Oluşturma zamanı: 17 Eylül, 2006 Arkadaşlar merhaba ismim Ali , Maltepe( anadolu yakası) de oturuyorum hafta sonları masa tenisi oynayabilecegim bu civarda yada buraya yakın yerlerde oturan arkadaşlar arıyorum. kendimden bahsedecek olursam kendime iyi bir oyuncu demek bilmiyorum dogru olurmu ama şu kesinki beni ancak iyi bir oyuncu yenebilir :). zamanı ve konumu müsait olan arkadaşlardan cevab bekliyorum. herkese selam
Guest ahd287 Gönderim Zamanı: 17 Eylül, 2006 Gönderim Zamanı: 17 Eylül, 2006 Merhaba tsubasa bilgi verdigin için teşekkürler, zaman ayarladığımda bir ara uğrarım, gerçekten oynamak için birilerini bulmak baya zor,umarım bu forum sayesinde birkaç oyuncuyla tanışma fırsatı buluruz.
Guest sezgin Gönderim Zamanı: 25 Eylül, 2006 Gönderim Zamanı: 25 Eylül, 2006 Arkadaşlar merhaba ismim Ali , Maltepe( anadolu yakası) de oturuyorum hafta sonları masa tenisi oynayabilecegim bu civarda yada buraya yakın yerlerde oturan arkadaşlar arıyorum. kendimden bahsedecek olursam kendime iyi bir oyuncu demek bilmiyorum dogru olurmu ama şu kesinki beni ancak iyi bir oyuncu yenebilir :). zamanı ve konumu müsait olan arkadaşlardan cevab bekliyorum. herkese selam SELAM ALİ BENİM ADIM SEZGİN KARTALDA OTURUYORUM BENDE MAÇ YAPACAK BİRİLERİNİ ARIYORUM ARKADAŞLARI YENMEYE BIKTIM ARTIK :)) HAFTASONLARI BENDE MÜSAİT OLABİLİRİM ÖNCEDEN AYARLARSAK EĞER TEKRAR Bİ HABERLEŞELİM TARİH VE SAAT İÇİN AYARLA OYNAYALIM
Misafir Gönderim Zamanı: 26 Eylül, 2006 Gönderim Zamanı: 26 Eylül, 2006 ALİ VE SEZGİN KARDEŞLERİM , BENDE KARTALDA OTURUYORUM. BOŞ VAKİTLERİNİZİ VE ULAŞIM BİLGİLERİNİZİ YAZARSANIZ DAHA İYİ OLUR.MESELA BU GÜN SİZ ARAYACAK OLSAM ULAŞAMAYACAĞIM. TEL: 0544 611 18 66 baris_b2@hotmail.com hayırlı ramazanlar.
Guest ahd287 Gönderim Zamanı: 6 Ekim, 2006 Gönderim Zamanı: 6 Ekim, 2006 Arkadaşlar merhaba cevabları yeni gördüm kusura bakmayın, bu hafta raketleri getirmedim ama önümüzdeki haftaya birşeyler ayarlamaya çalışalım , bu arada oynayabilecegimiz iyi bir yer biliyormusunuz. gerçi maltepede ben bir yer biliyorum ama sadece bir masa var, sizin bildiginiz daha iyi yerler varsa degerlendirebiliriz. Bana ulaşabileceginiz adresler: mail : ahdogan2002@yahoo.com MSN : ahdogan2002@hotmail.com Sezgin varsa sen de mail veya msn i burdan veya özelden gönderebilirsen haberleşme problemini cözmüş oluruz. herkese selam
Misafir Gönderim Zamanı: 9 Ekim, 2006 Gönderim Zamanı: 9 Ekim, 2006 slm arkadaşlar.... ben de üsküdarda oturuyorum.evime yakın olduğu için haydarpaşa lisesinin içindeki veteran masateniscileri derneğine gidiyorum.gerçekten güzel bir yer.hem de oynayacak birilerini bulmakta pek zorluk çekmiyorusunuz.eğer gelirseniz oyanayabiliriz.aşağıda numaram yazılı.buradan bana ulaşabilirsiniz, tel no : 0505 594 52 72
Guest sezgin Gönderim Zamanı: 13 Ekim, 2006 Gönderim Zamanı: 13 Ekim, 2006 slm arkadaşlar kartaldan ben mail adresim sezgin_gorgulu@hotmail.com anadolu yakasından arkadaşlar varsa oynayalım tabi yerde grekli benim bildiğim pek yer yok
Misafir Gönderim Zamanı: 14 Ekim, 2006 Gönderim Zamanı: 14 Ekim, 2006 merhaba arkadaşlar kusura bakmayın mesajı geç okudum:)göztepe örnek mahallesinde bir yer var.ama işlerim nedeniyle bu hafta musait olamıcam ama haftaya irtibata geçebilirsek beraber oynaya biliriz. no:05464461813 msn:elmax_8@hotmail.com
Lazoğlu Gönderim Zamanı: 27 Ekim, 2019 Gönderim Zamanı: 27 Ekim, 2019 Maltepedeki arkadaslarin irtibata gecmesini istiyorum bende oynayacak birirleri bakiyorum
hasanberk_demir Gönderim Zamanı: 26 Aralık, 2020 Gönderim Zamanı: 26 Aralık, 2020 Bende Maltepede oturuyorum isterseniz beraber oynaya biliriz
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap