aksakallı Oluşturma zamanı: 16 Ekim, 2015 Oluşturma zamanı: 16 Ekim, 2015 Donic Waldner Legend Carbon Donic Baum Carrera Senso Tıbhar Samsanov Force Pro Black Edition Veya Tıbhar Samsanov Force Pro Andro Csv Off+ Xiom V1 Arkadaşımda Yasaka Ma lin carbon vardı çok hoşuma gitti tahta btrfly 05 ve haifu whale power vardı üstünde çok hoşuma gitti ben flick ile oyunu açar masaya yakın orta mesafe kuvvetli topspin masa üstü fast spin agresif oynuyorum. Servis atıldığında top max 2-3 defa gidip gelmeden çok çabuk sayı yapmam lazım çok uzarsa sayıyı verebiliyorum bu tarzda bi oyunum var Bu ekipmanları deneyeniniz varsa sertliklerini, atış açılarını, atmalarını(speed), hislerinizi yazarmısınız.
umur Gönderim Zamanı: 17 Ekim, 2015 Gönderim Zamanı: 17 Ekim, 2015 Bahsettiginiz gibi ise andro csv off size olmaz uzun sure kullandim.7 katmanli off hizinda ama sert olmayan bir tahta. Diger tahtalari kullanmadim bilmiyorum. Ama eger bahsettiginiz gibiyse sert tahtalari kullanmanizi oneririm. Xiom zetro quad gibi stiga ebenholze ve rosewood gibi. Uzerine ise yumusak olmayan sert lastikler tercih etmelisiniz.
aksakallı Gönderim Zamanı: 17 Ekim, 2015 Yazar Gönderim Zamanı: 17 Ekim, 2015 Eminim bahsettiğiniz tahtalar çok güzel hislidir ve çok kalitelidir fakat o kadar bütçem yok maksimum 150 tl ye kadar çıkabilirim. Bide siz andro csv off mu kullandınız yoksa andro csv off+ mı aralarında sertlik farkı var
umur Gönderim Zamanı: 17 Ekim, 2015 Gönderim Zamanı: 17 Ekim, 2015 Off+ kullandim ama off hizinda bir tahta.ayrica trm markasinin urettigi ebenholz modeli 200 tl ye satilmakta. Stiga nin ebenholz una gore daha hizli hissi daha net oldugunu rahatlikla soyleyebilirim
fatih engin Gönderim Zamanı: 17 Ekim, 2015 Gönderim Zamanı: 17 Ekim, 2015 V1 tahtası masaüstü ve yakın oyun için ideal bir tahta. Güzel ve net bir top hissi var. Ele çok iyi oturuyor ve hızlı bir tahta. Sert lastiklerle uyumlu olacaktır.
J.O.W Gönderim Zamanı: 27 Ekim, 2015 Gönderim Zamanı: 27 Ekim, 2015 Neden Ma Lin Carbon almıyorsunuz? Hoşunuza da gitmiş
ttplaying Gönderim Zamanı: 2 Kasım, 2015 Gönderim Zamanı: 2 Kasım, 2015 Ma lin hosunuza gittiyse v1 de buyuk bir ihtimal size uyumlu olur (ikisinide kullandim begenmedim :)
ttplaying Gönderim Zamanı: 2 Kasım, 2015 Gönderim Zamanı: 2 Kasım, 2015 Ama tahtalari kullanmadan almayin once birinden deneyip almanizi oneririm
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap