Pazir Oluşturma zamanı: 8 Ekim, 2015 Oluşturma zamanı: 8 Ekim, 2015 Defansif Oynayan Birisiyim 4Yıldır Oynuyorum Masatenisi Bana Tahtasıda Dahil Olmak Üzere Bir Raket Tavsiye Ederseniz Sevinirim
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 8 Ekim, 2015 Gönderim Zamanı: 8 Ekim, 2015 Defansif Oynayan Birisiyim 4Yıldır Oynuyorum Masatenisi Bana Tahtasıda Dahil Olmak Üzere Bir Raket Tavsiye Ederseniz Sevinirim Defans yaparım demişsin ama nasıl defans yaptığını söylememişsin ( masa başı uzun pütür ile blok, uzaktan kesme, yoksa sadece düz lastikle blok yaparak sağa sola mı dağıtırsın v.s )
Pazir Gönderim Zamanı: 8 Ekim, 2015 Yazar Gönderim Zamanı: 8 Ekim, 2015 Bundan Önce Düz Lastik İle Sağa Sola Dağıtıyordum Eksik Bilgi İçin Kusra Bakmayın Dalgınlığıma Gelmiş Ama Oyun Stilimi Kesme Üzerine Yönlendirmek İstiyorum
Pazir Gönderim Zamanı: 8 Ekim, 2015 Yazar Gönderim Zamanı: 8 Ekim, 2015 Putur kullandiniz mi ? Hayır Kullanmadım
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 9 Ekim, 2015 Gönderim Zamanı: 9 Ekim, 2015 Gelen topun falsolu mu, kesik mi oldugunu bilmiyorsan sana su puturu al kullanmam diyemem. İlla istiyorsan en ucuz all tahtaya en ucuz 0 veya 2. El putur al forhandede istidigin lastigi tak en az 6 ay oyna.
Pazir Gönderim Zamanı: 9 Ekim, 2015 Yazar Gönderim Zamanı: 9 Ekim, 2015 Gelen topun falsolu mu, kesik mi oldugunu bilmiyorsan sana su puturu al kullanmam diyemem. İlla istiyorsan en ucuz all tahtaya en ucuz 0 veya 2. El putur al forhandede istidigin lastigi tak en az 6 ay oyna. 500-600 Liraya Kadar Çıkarım Herşeyi İle Putur Kısa mı Uzun Olsun ?
Onur Gönderim Zamanı: 9 Ekim, 2015 Gönderim Zamanı: 9 Ekim, 2015 oyununuz boyle mi olsun istiyorsunuz yani ?
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 9 Ekim, 2015 Gönderim Zamanı: 9 Ekim, 2015 Kisa putur ile defans yapmak zor, oyle kolay degil..uzun ile baslamalisin
Pazir Gönderim Zamanı: 9 Ekim, 2015 Yazar Gönderim Zamanı: 9 Ekim, 2015 oyununuz boyle mi olsun istiyorsunuz yani ? Aynen Bu Şekilde Düşünüyorum Masaya Yakın backhand kesme-forehand atak düşünüyorum
Onur Gönderim Zamanı: 10 Ekim, 2015 Gönderim Zamanı: 10 Ekim, 2015 o zaman bilal beyin uzun putur tavsiyelerini dinlemeniz lazım ancak ekipman tavsiyesini forumdan yapmak zor. telefonunuz ile oyununuzu gosteren kucuk bir video cekip bilal beye whatsapp dan gonderebilirseniz daha faydalı olacaktır.
deva sarjan Gönderim Zamanı: 11 Ekim, 2015 Gönderim Zamanı: 11 Ekim, 2015 tahta : Butterfly Defence Pro ya da Andro Fibercomp (balsalı)
Recommended Posts