Guest recep2 Oluşturma zamanı: 7 Eylül, 2006 Oluşturma zamanı: 7 Eylül, 2006 Sen meni sev, men seni sevim Sen menin için yan Men seni severah yanim dutuşim Glasik eşk neyse onu yaşiyah Ya da sevme haberin olmasın Men sana sevdalanıp dolaşim Platonik eşk neyse onu yaşiyah Sevdada oturah, yiyah içah El ele olah, gan kusah Tombilik eşk neyse onu yaşiyah İstersen sevdandan kendimi kesim Saımı solumu doğriyim biçim Psikopatik eşk neyse onu yaşiyah Eyle sevah ki gara sevda olah Araplara benziyeh gapgara olah Gara eşk neyse onu yaşiyah Yalan söylemiyah, hep dogru diyah Beraber oturah beraber yiyah Realist eşk neyse onu yaşiyah Birbirimize türkü söyliyah, mizildiyah El ele tarlalarda, bostanlarda gezah Romantik eşk neyse onu yaşiyah Kediyi, gudiği sen diye sevim Sen de horozi, guliği men diye sev Sembolik eşk neyse onu yaşiyah Gel el ele tutuşip kendimizi elehtriğa verah Zangir zangir titriyah, ölmiyah Elektronik eşk neyse onu yaşiyah Ahırlarda, komlarda buluşah Tezek agalahlarının dibinde oturah Otantik eşk neyse onu yaşiyah Arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum
Guest seref Gönderim Zamanı: 7 Eylül, 2006 Gönderim Zamanı: 7 Eylül, 2006 azerice yazılmış uçuk kaçık ve ço güzelolmasada hoş bir şiir teşekkürle paylaşımın için
buyukdogu Gönderim Zamanı: 11 Eylül, 2006 Gönderim Zamanı: 11 Eylül, 2006 Yahşi bi manzume.Velakin zannımca "elektronik eşk" kıt'ası hiç uymamıştır şiire.
Cancan Gönderim Zamanı: 14 Eylül, 2006 Gönderim Zamanı: 14 Eylül, 2006 cok güzel olamasada ilginc paylasımın için sağol
Guest NurdaN Gönderim Zamanı: 20 Eylül, 2006 Gönderim Zamanı: 20 Eylül, 2006 ben beğendim. eşk guzeldir, bu şiir de güzel olmuş :
Guest BAHAR Gönderim Zamanı: 23 Eylül, 2006 Gönderim Zamanı: 23 Eylül, 2006 Teşekkürler NurdaN Önemsiz ve gereksiz nerden aklına geldi bunu paylaşmak valla çok merak ettim :)
Guest recep2 Gönderim Zamanı: 24 Eylül, 2006 Gönderim Zamanı: 24 Eylül, 2006 niçin gereksiz olsun sadece bana çom eglenceli geldi herkes istedigini söyleyebilir:)
Melekber Gönderim Zamanı: 24 Eylül, 2006 Gönderim Zamanı: 24 Eylül, 2006 Yahşi yahşi...çok beğendim,teşekkürler Recep Bey...
Levent67 Gönderim Zamanı: 25 Eylül, 2006 Gönderim Zamanı: 25 Eylül, 2006 Bunu sen mi yazdın yoksa Recep?
Guest recep2 Gönderim Zamanı: 30 Eylül, 2006 Gönderim Zamanı: 30 Eylül, 2006 yok ben yazmadım sadece bana çok ilginç geldi bende paylaşmak istedim
Guest CEMİS Gönderim Zamanı: 17 Ekim, 2006 Gönderim Zamanı: 17 Ekim, 2006 merhaba sohbete katıla bilirimiyim kimse yok mu kimse yok mu ben halit merhaba sarıyı çok sewerdi hep sarı giyerdi sarışınla ewlendi sarılıktan geberdii
Guest sinankirmizitas Gönderim Zamanı: 31 Ekim, 2006 Gönderim Zamanı: 31 Ekim, 2006 recep abi eyvallah sen böyle şeyler olduğu zaman bizimle paylaşmaya devam edersen sevinirim ara sıra antremana da getir orda da okuyalım tmm
Guest Druid Gönderim Zamanı: 1 Kasım, 2006 Gönderim Zamanı: 1 Kasım, 2006 tombilik eşk neymiş ben onu merak ettim
Guest h.ibo Gönderim Zamanı: 4 Kasım, 2006 Gönderim Zamanı: 4 Kasım, 2006 Bence yazılması çok gereksiz dorusu ben pek anlamadım şiirden..........
Guest recep2 Gönderim Zamanı: 23 Kasım, 2006 Gönderim Zamanı: 23 Kasım, 2006 ben anlayanlar için yazmıştım :)
Levent67 Gönderim Zamanı: 24 Kasım, 2006 Gönderim Zamanı: 24 Kasım, 2006 Bence yazılması çok gereksiz dorusu ben pek anlamadım şiirden.......... h.ibo'cum buradaki topic başlığına bakarsak çokta gerekli olan konuları konuşmamızı öngörmüyor:) Şimdi Recep'e haksızlık etmeyelim,kardeşimiz kendince hoş olan bir şiiri paylaşmak istemiş ,seninde buna benzer (gerekli/gereksiz) paylaşımların varsa memnuniyetle okuruz,, sevgiler Levent
Cako67 Gönderim Zamanı: 24 Kasım, 2006 Gönderim Zamanı: 24 Kasım, 2006 önemli olan arkadaşımızın bizimle paylaşması değil mi? herkesin kendi beğenisi kendine bence recep arkladaşım bizimle paylaştığın için teşekkürler
Guest sinankirmizitas Gönderim Zamanı: 25 Kasım, 2006 Gönderim Zamanı: 25 Kasım, 2006 recep abi hiç kimseye bakma sende böyle şeyler olduğu zaman bizimle paylaş beğenen beğenir beğenmeyen de kendisi bilirr sen bunu yazdıysan mutlaka bi bildiğin vardırr EYVALLAH
Guest harun-W_ANG Gönderim Zamanı: 27 Kasım, 2006 Gönderim Zamanı: 27 Kasım, 2006 bence isteyen istediğini söylemeli. yazan kişi de eleştirilere açık olmalı, ama hakkını da savunmalı. şiir benim çok hoşuma gitti. azeri arkadaşlaım vardı biraz şivesinin bildiim için anlamakta zorlanmadım. recebe güzel bi şiir paylaşmışsın bizimle tşkler.... eleştirilerie de açık ol. çünkü dünyada her türlüsünden insan var.
Guest recep2 Gönderim Zamanı: 20 Mayıs, 2007 Gönderim Zamanı: 20 Mayıs, 2007 hibo kardeş ben anlayanlar için yazdım zaten
Azoman Gönderim Zamanı: 21 Mayıs, 2007 Gönderim Zamanı: 21 Mayıs, 2007 arkadaşlar konu başlığı sohbet ve diğer konular. recep gayet güzel birşeyi masa tenisi severler ile paylaşmak istemiş. neden illa ki duvarın önündeyiz.neden arkasına geçmiyoruz. emeğine sağlık recepcim gönlümüzü hoş ettin....
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap