Onur Oluşturma zamanı: 22 Ağustos, 2015 Oluşturma zamanı: 22 Ağustos, 2015 sallaya sallaya nasıl da tutturuyor bu adam, ben de sallıyorum duvardaki sıvaları alıyorum :P deli ediyor beni : ) 2
umur Gönderim Zamanı: 24 Ağustos, 2015 Gönderim Zamanı: 24 Ağustos, 2015 adam veteran oyuncular gibi oynuyor artık :) ayrıca backhand i sallama değil tekinği öyle oturmuş 1
takefiree Gönderim Zamanı: 24 Ağustos, 2015 Gönderim Zamanı: 24 Ağustos, 2015 bence de sallamıyor. oldum olası kendi sitiliyle backhandi iyidir
Onur Gönderim Zamanı: 24 Ağustos, 2015 Yazar Gönderim Zamanı: 24 Ağustos, 2015 pis sallıyor iste alın size bir mac daha bildigin sallıyor adam :)) eski maclarını izleyin gene sallıyor :P tam benim istedigim oyunu oynuyor ama istemek yetmiyor tabii ki :P bu arada japonları sevsem de matsudaira yı sevmem yenseydi daha mutlu olurdum :) 1
takefiree Gönderim Zamanı: 26 Ağustos, 2015 Gönderim Zamanı: 26 Ağustos, 2015 aynı sitilde backhand oynuyorum.ben ondan fazla sallıyorum. son videoda hic bir tane bile sallama yok
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap