ozgboy Gönderim Zamanı: 11 Ağustos, 2015 Gönderim Zamanı: 11 Ağustos, 2015 Bu aksam gelecek olan var mi?
SHERİF Gönderim Zamanı: 12 Eylül, 2015 Gönderim Zamanı: 12 Eylül, 2015 Tuzla'da kafkale spor tesislerinde 7 masa var ÇOĞU zaman boş bekliyor. Yer bulamayanlar için çok ideal. Biz sürekli ordayız. Oynamak isteyenler arayabilir. 551 2212688
culudamar Gönderim Zamanı: 5 Ocak, 2016 Gönderim Zamanı: 5 Ocak, 2016 Pendik tuzla sülüntepe farketmez ben de oynayacak yer/partner arıyorum. Buluşmalara davet edebilir misiniz?
hakan93 Gönderim Zamanı: 23 Temmuz, 2016 Gönderim Zamanı: 23 Temmuz, 2016 merhaba, hala güncel mi? partner ve oynayacak yer arıyorum/anadolu yakasındayım?
Bercoş Gönderim Zamanı: 15 Eylül, 2016 Gönderim Zamanı: 15 Eylül, 2016 Merhaba tuzla pendik civarı oynayacak arkadaş var mı
ttplaying Gönderim Zamanı: 15 Eylül, 2016 Gönderim Zamanı: 15 Eylül, 2016 sülüntepe spor kompleksinde belirli saatlerde partner bulabilirsiniz
berzah Gönderim Zamanı: 19 Şubat, 2018 Gönderim Zamanı: 19 Şubat, 2018 s.a. Bizde masa çok oynayacak eleman yok..hehe kurtköy merkezde masa tenisi oynamak isteyen arkadaşlara yardımcı olmak isterim...Buradan iletişime geçebiliriz. ben de bu aralar epey bi merak saldım....fakat arkadaşların saatleri pek denk gelmediğinden düzenli bi hale getiremedik...Oynayacak kişi sayısı artarsa belki daha sık maç yapabiliriz....
AlperenTT Gönderim Zamanı: 25 Nisan, 2019 Gönderim Zamanı: 25 Nisan, 2019 Tarih: 20.02.2018 Saat: 00:16, berzah yazdı: s.a. Bizde masa çok oynayacak eleman yok..hehe kurtköy merkezde masa tenisi oynamak isteyen arkadaşlara yardımcı olmak isterim...Buradan iletişime geçebiliriz. ben de bu aralar epey bi merak saldım....fakat arkadaşların saatleri pek denk gelmediğinden düzenli bi hale getiremedik...Oynayacak kişi sayısı artarsa belki daha sık maç yapabiliriz.... Ve aleyküm selam,oynadığınız yer hâlâ açık mı ?
ofle_ee61 Gönderim Zamanı: 25 Ekim, 2023 Gönderim Zamanı: 25 Ekim, 2023 Merhaba, Tuzlada oturuyorum düzenli olarak kafkalede oynayabileceğim birileri varsa bana watsapptan ulaşabilir. Yaş 31, profesyonel olmasada iyi düzey ofansif oynarım. 05455151967
akfiratkerem Gönderim Zamanı: 20 Haziran, 2024 Gönderim Zamanı: 20 Haziran, 2024 Merhabalar. Kartal tarafındayım ve masa tenisi oynayabileceğim birilerini arıyorum. Çok iyi sayılmasam da kötü değilimdir. İsterseniz yazabilirsiniz fakrap@hotmail.com Kerem Fırat AK
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap