öwer Oluşturma zamanı: 22 Haziran, 2015 Oluşturma zamanı: 22 Haziran, 2015 bu tahtayı almayı düşünüyorum ve kullanan arkadaşlar fikirlerini paylaşırlarsa memnun olurum.tibhar el-p ve xiom omega ıv asia ile kombine etmeyi düşünüyorum
MrDemir Gönderim Zamanı: 22 Haziran, 2015 Gönderim Zamanı: 22 Haziran, 2015 andro csv serisinin ALL+ 'sını kullandım pek beğenmedim.
öwer Gönderim Zamanı: 23 Haziran, 2015 Yazar Gönderim Zamanı: 23 Haziran, 2015 andro csv serisinin ALL+ 'sını kullandım pek beğenmedim. teşekkür ederim peki tavsiye edebileceğiniz bir off- var mı ?
Onur Gönderim Zamanı: 23 Haziran, 2015 Gönderim Zamanı: 23 Haziran, 2015 beylikduzunde bircok oyuncu var onların tahtalarını denerseniz daha rahat edersiniz. off- tahta tavsiyesi zor istir, size kotu gelen bana super gelebilir. tamamen his ile alakalı. ama denemediyseniz imkan bulunca klasiklerden tibhar samsonov alpha ve yasaka ma lin carbon (extra off da olabilir accık hızlı iste keretalar) denemenizi oneririm.
öwer Gönderim Zamanı: 23 Haziran, 2015 Yazar Gönderim Zamanı: 23 Haziran, 2015 beylikduzunde bircok oyuncu var onların tahtalarını denerseniz daha rahat edersiniz. off- tahta tavsiyesi zor istir, size kotu gelen bana super gelebilir. tamamen his ile alakalı. ama denemediyseniz imkan bulunca klasiklerden tibhar samsonov alpha ve yasaka ma lin carbon (extra off da olabilir accık hızlı iste keretalar) denemenizi oneririm. teşekkür ederim b.düzünde kimseyi tanımadığım için pek deneme şansım yok bende bu şekilde bir fikir edinebilir miyim diye düşünmüştüm.
öwer Gönderim Zamanı: 24 Haziran, 2015 Yazar Gönderim Zamanı: 24 Haziran, 2015 donic waldner dicon da karar kıldım fikirlerini paylaşan arkadaşlara teşekkür diyorum
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap