Evren Oluşturma zamanı: 1 Haziran, 2015 Oluşturma zamanı: 1 Haziran, 2015 Merhaba istanbul bakırköy taraflarında hem egitim alabilecek yer, hemde oynayabilecek partner arıyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
swan Gönderim Zamanı: 1 Haziran, 2015 Gönderim Zamanı: 1 Haziran, 2015 bakırköyde oynayacak tek yer bilardo salonları var. bakırköy belediyesine o kadar müracat yapıldı hiçbir sonuç alınamadı. En yakın yerler ups (seyitnizam durağı karşısı) topkapıda, BBSK yenibosna radar mevkinde. yaşınız , oyun seviyeniz, beklentileriniz vs vb yazarsanız yardımcı olacak birileri çıkar. hobi olarak yapacaksanız ben ders verebilirim
browning26 Gönderim Zamanı: 22 Eylül, 2015 Gönderim Zamanı: 22 Eylül, 2015 Merhabalar, UPS'de masatenisi faaliyetleri sona ermiş sanırım. Bu civarda akşamları 18:00'den sonra antrenman yapabileceğimiz salon var mı? Teşekkürler.
BBSK Gönderim Zamanı: 25 Eylül, 2015 Gönderim Zamanı: 25 Eylül, 2015 Merhabalar, UPS'de masatenisi faaliyetleri sona ermiş sanırım. Bu civarda akşamları 18:00'den sonra antrenman yapabileceğimiz salon var mı? Teşekkürler. BBSK Muhsin Yazıcıoğlu Spor Kompleksi Bahçelievler/Yenibosna Radar Mevkii
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap