NoKiMeN Oluşturma zamanı: 14 Mayıs, 2015 Oluşturma zamanı: 14 Mayıs, 2015 Kusura bakmayın videoyu izlerken acayip takıldım. Bilmediğim bir durum da olabilir ama şaşkınlığımı atamıyorum, tahmin de yürütemedim ve sonunda burada paylaşmak zorunda hissettim. Vaktinizi de almak istemem ama tek topla antrenman yapan bu arkadaşlar masanın kenarına gelip gelip habire yerde bir şeye ayakkabılarını sürtüyorlar. Ne yapıyor olabilirler ? Olay 1. saniyede başlıyor zaten, 19....,1:04...., 1:26...., 2:16...şeklinde sürüp gidiyor.
Pesymace Gönderim Zamanı: 14 Mayıs, 2015 Gönderim Zamanı: 14 Mayıs, 2015 Tam görünmüyor ama o kısımda paspas gibi bişey var, ayakkabıları ona sürtüp kayganlığı engellemek için yapıyolar
NoKiMeN Gönderim Zamanı: 15 Mayıs, 2015 Yazar Gönderim Zamanı: 15 Mayıs, 2015 Teşekkürler, benim de tek aklıma gelen şey oydu ama öyle profesyonel bir ortam olmayınca hele de bir antrenmen için pek ihtimal vermemiştim :).
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 16 Mayıs, 2015 Gönderim Zamanı: 16 Mayıs, 2015 O sağda kırmızı tişörtlü, gözlüklü arkadaşı diyosan, serserilik yapıyor Oğuzcan beyler
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap