Kcy.TT Oluşturma zamanı: 24 Nisan, 2015 Oluşturma zamanı: 24 Nisan, 2015 Merhaba forum sakinleri , bu yaz için sürekli antremana yapabileceğim bir partner arıyorum, anadolu yakasında üsküdarda yaşıyorum ama 1.5 saatlik yolu sorun etmeden gelebilirim şayet çok ters tarafta kalıyorsak... İletişim için 0535 398 47 87
table tennisçi Gönderim Zamanı: 25 Nisan, 2015 Gönderim Zamanı: 25 Nisan, 2015 Pendik suluntepe spor kompleksine veya Göztepe veterana giderek partner rahatça bulursunuz
Kcy.TT Gönderim Zamanı: 26 Nisan, 2015 Yazar Gönderim Zamanı: 26 Nisan, 2015 Teşekkür ederim öneriniz için. Gelmeye çalışacağım oraya :)
Kcy.TT Gönderim Zamanı: 26 Nisan, 2015 Yazar Gönderim Zamanı: 26 Nisan, 2015 Bir daha baktım da yerine daha uzakta olsaymış Üsküdar / Beşiktaştan bu bahsettiğiniz yerlere nasıl ulaşabilirim ?
Hakan KIRIK Gönderim Zamanı: 29 Nisan, 2015 Gönderim Zamanı: 29 Nisan, 2015 Bizim salon yakın sayılır Üsküdar'a. Birçok minibüs, otobüs mevcut: http://www.masatenisisalonu.com/iletisim.html
selo1 Gönderim Zamanı: 28 Mayıs, 2015 Gönderim Zamanı: 28 Mayıs, 2015 bende ümraniyedeyim masateisi oynama derecen nedir
pendikmasatenisi Gönderim Zamanı: 29 Mayıs, 2015 Gönderim Zamanı: 29 Mayıs, 2015 Üsküdar'dan Sülüntepe'ye 1 saatte gelebilirsiniz. Salon kalitesi olarak en üst seviyede ve her zaman partner bulabilirsiniz.
NoKiMeN Gönderim Zamanı: 3 Haziran, 2015 Gönderim Zamanı: 3 Haziran, 2015 Üsküdar'dan Sülüntepe'ye masa tenisi için gelinir gelinmesine ama, geri dönüş nasıl olur onu bilemiyorum. Ben 2-3 saat sonrasında 5 km mesafedeki evime kendi arabamla zor atıyorum kendimi. Ha, gelirseniz de bekleriz tabii. Salonumuz güzeldir.
alpyerdm Gönderim Zamanı: 4 Haziran, 2015 Gönderim Zamanı: 4 Haziran, 2015 Merhaba, Kadıköy'de oynayabiliriz uygunsa. Ben de kendime orta-ileri seviye oyuncu arıyorum. alternativen@hotmail.com
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap