silmarillion Oluşturma zamanı: 22 Nisan, 2015 Oluşturma zamanı: 22 Nisan, 2015 Merhaba arkadaşlar, Başlıkta yazdığım kombinasyonlar ile Andro CS7 Pro Off Roxon 500 (FH) Hexer Powerspong (BH) bir kaç senedir oynuyorum. Raketten de anlaşılabileceği gibi atak oynamayı seven ama kontrolü de tamamen elden bırakmak istemeyen klasik all oyunculardan biriyim. Raketimi yenilemek istiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum. İyi günler dilerim
EROLINHO Gönderim Zamanı: 22 Nisan, 2015 Gönderim Zamanı: 22 Nisan, 2015 Merhaba arkadaşlar, Başlıkta yazdığım kombinasyonlar ile Andro CS7 Pro Off Roxon 500 (FH) Hexer Powerspong (BH) bir kaç senedir oynuyorum. Raketten de anlaşılabileceği gibi atak oynamayı seven ama kontrolü de tamamen elden bırakmak istemeyen klasik all oyunculardan biriyim. Raketimi yenilemek istiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum. İyi günler dilerim tibhar force pro black edition tahta lastikler tibhar 5q vip ve evolution fx-p 1
silmarillion Gönderim Zamanı: 23 Nisan, 2015 Yazar Gönderim Zamanı: 23 Nisan, 2015 Tavsiye için teşekkür ederim inceleyeceğim.
umur Gönderim Zamanı: 23 Nisan, 2015 Gönderim Zamanı: 23 Nisan, 2015 hiç uzaklara gitmeye gerek yok tahtayı değiştirmeden hexer powersponge un lastik kalınlığını inceltirsen aradığını bulacaksın.
Recommended Posts