deniz yılmaz Oluşturma zamanı: 14 Nisan, 2015 Oluşturma zamanı: 14 Nisan, 2015 Herkese selamlar Aydın da tıp 2 öğrencisiyim ve sporun aşığıyım orta düzeyde masa tenisi oynuyorum teknik bir temelim var lakin oyunumh oturtmak ve sağlamlaştırmak seviye atlayarak yeni şeyler öğrenmek istiyorum düzenli olarak profesyonel bir eğitmenle çalışmak niyetim var aydın da ilgili kişilerin yardımlarını bekliyorum
ugur yalçın Gönderim Zamanı: 15 Nisan, 2015 Gönderim Zamanı: 15 Nisan, 2015 S.a., Oldukça eski bir bilgidir ama en son gittiğimde (geçen yaz) hala güncel olduğunu görmüştüm. Stadın tribünlerinin altındaki salonlardan en başta olanı masa tenisine ayrılmıştır. Buraya giderek Aydın'daki masa tenisi imkanları hakkında en net bilgileri alabilirsiniz.
deniz yılmaz Gönderim Zamanı: 15 Nisan, 2015 Yazar Gönderim Zamanı: 15 Nisan, 2015 Ordan geliyorum bir süredir araştırıyorum yetkili kişiler bu gibi bir uygulamanın yaygın olmadığı kanaatinde fakat arayışım sürüyor bilgiye açığım
GokhanEgemen Gönderim Zamanı: 15 Nisan, 2015 Gönderim Zamanı: 15 Nisan, 2015 Faruk Akbağ var.Kendisi ile antrenman yapıyoruz.Eski engelli milli takım oyuncusudur.Mimar Sinan kapalı spor salonuna akşam 18.00-19.30 arası gelirsen görüşebilirsin.
Mrtİzmir Gönderim Zamanı: 20 Nisan, 2015 Gönderim Zamanı: 20 Nisan, 2015 Faruk Akbağ var.Kendisi ile antrenman yapıyoruz.Eski engelli milli takım oyuncusudur.Mimar Sinan kapalı spor salonuna akşam 18.00-19.30 arası gelirsen görüşebilirsin. gökhanım faruk abiye söylede bende geleyim derse..bana yakın masa oynama dersi verse...
Aydın-16 Gönderim Zamanı: 23 Nisan, 2015 Gönderim Zamanı: 23 Nisan, 2015 Faruk olmazsa Resul hocayı bul sana kesin yardımcı olur.DSİ'nin hocasıda sana yardım edebilir.Bursa'dan selamlar.
feveran Gönderim Zamanı: 6 Temmuz, 2015 Gönderim Zamanı: 6 Temmuz, 2015 tekden kolejinden özel ders veren hoca var mı ?
deniz yılmaz Gönderim Zamanı: 8 Kasım, 2015 Yazar Gönderim Zamanı: 8 Kasım, 2015 Tekrardan selamlar resul hocaya nasıl ulaşabilirim bir iletişim bilgisi mevcut mudur kendisinin?
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap