sayyad Oluşturma zamanı: 28 Mart, 2015 Oluşturma zamanı: 28 Mart, 2015 daha önce hep çin kökenli lastik ve tahta kullandım.Avrupailerde hiç tecrübem yok calibra tour s lastiklere primorac mı peter corbel mı tecrübe eden arkadaşlardan yardım eden olursa sevinirim.Şimdiden ilginize teşekkürler.
enerji05 Gönderim Zamanı: 28 Mart, 2015 Gönderim Zamanı: 28 Mart, 2015 Onu bilmiyorum ama stiga lastiklere stiga allround evolution gibi aynı marka bir tahta kullanırsanız daha hoş olur. Aynı marka sonuçta.
sayyad Gönderim Zamanı: 28 Mart, 2015 Yazar Gönderim Zamanı: 28 Mart, 2015 sağolun hocam arkadaşın elinde bu iki tahta var sadece
enerji05 Gönderim Zamanı: 28 Mart, 2015 Gönderim Zamanı: 28 Mart, 2015 sağolun hocam arkadaşın elinde bu iki tahta var sadece O zaman primorac tahtasını tercih edin bence. Atış açısı daha yüksek olduğundan calibra tour s lastiklere uygundur.
sayyad Gönderim Zamanı: 28 Mart, 2015 Yazar Gönderim Zamanı: 28 Mart, 2015 teşekkür ederim hocam ilginize.Sitede de araştrdım primorac ıseçeceğim. 1
ugur yalçın Gönderim Zamanı: 17 Ekim, 2015 Gönderim Zamanı: 17 Ekim, 2015 Biz de bazı arkadaşlara uygun fiyatı sebebi ile tour s aldık. Gerçekten yüzeyi çok değişik bir lastik, hani sanki zımparalanmış gibi, tarifi zor. Temizleme spreyi normal lastiklerde emilirken, bu lastikte hemen hiç emilim söz konusu olmuyor. Bununla birlikte, yurtdışı yorumlarda genelde söylendiği üzere spini ve hızı tatmin edici.
Guest Lityum Gönderim Zamanı: 17 Ekim, 2015 Gönderim Zamanı: 17 Ekim, 2015 Biz de bazı arkadaşlara uygun fiyatı sebebi ile tour s aldık. Gerçekten yüzeyi çok değişik bir lastik, hani sanki zımparalanmış gibi, tarifi zor. Temizleme spreyi normal lastiklerde emilirken, bu lastikte hemen hiç emilim söz konusu olmuyor. Bununla birlikte, yurtdışı yorumlarda genelde söylendiği üzere spini ve hızı tatmin edici. o zımparalanmış gibi dediğiniz yüzey mat yüzey. En sevmediğim olay
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap