CrazyCat Oluşturma zamanı: 22 Mart, 2015 Oluşturma zamanı: 22 Mart, 2015 Temel stratejiler için iyi bir eğitim videosu. https://www.youtube.com/watch?v=JTgIiN8sEQs 2
Onur Gönderim Zamanı: 22 Mart, 2015 Gönderim Zamanı: 22 Mart, 2015 ee herkes ogrendi bunu simdi? kime yutturucaz bu numaraları ??? 2
CrazyCat Gönderim Zamanı: 22 Mart, 2015 Yazar Gönderim Zamanı: 22 Mart, 2015 Ben aynı numarayı 3-4 defa yiyip de raketine sövenleri keyifle izliyorum. :) Tabi daha önce karşısında benzer ekipman ve teknikle antrenman yapmış olanlar işi bozuyor. Atak yapan çok hızlı ve sabırlı ise vura vura alıyor sayıyı. Toy olanlar ikinci üçüncü topa atlarken eline yüzüne bulaştırıyor :)
moktav Gönderim Zamanı: 23 Mart, 2015 Gönderim Zamanı: 23 Mart, 2015 ee herkes ogrendi bunu simdi? kime yutturucaz bu numaraları ??? hahahahh sesli güldüm valla... 1
ongun Gönderim Zamanı: 23 Mart, 2015 Gönderim Zamanı: 23 Mart, 2015 Yav bişi anladıysam difendır oliym... Konsistınsi diyo, verieyşın diyo, diğp diyo, lov diyo... Karaoğlan vuruyo, sarı olan kesiyo... Bi ara puş dedi biri, bana mı dedi anlıyamadım, dalcaktım artık ki film bitti. 5
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap