bkagan Oluşturma zamanı: 9 Mart, 2015 Oluşturma zamanı: 9 Mart, 2015 22 yaşındayım spor için masa tenisi oynamak istiyorum ancak kurs veya oynayacak partner bulamıyorum. daha önce temel düzeyde masa tenisi eğitimi aldım kesik vuruşlar spinli vuruş gibi. Bunlar da başlangıç seviyesinden biraz daha iyi diyebilirim. şişlide oturuyorum oynayacak partner veya gidebileceğim kurs var mı yardımcı olursanız sevinirim
BBSK Gönderim Zamanı: 9 Mart, 2015 Gönderim Zamanı: 9 Mart, 2015 Avrupa yakasında ups ve BBSK spor kulüpleri var. ups topkapı Ambarlar mevkiinde. Bbsk yenibosna Muhsin Yazıcıoğlu spor kompleksinde. bizim bu hafta sonu pazar günü turnuvamız olacak gelebilirseniz daha detaylı konuşabiliriz.
bkagan Gönderim Zamanı: 10 Mart, 2015 Yazar Gönderim Zamanı: 10 Mart, 2015 Avrupa yakasında ups ve BBSK spor kulüpleri var. ups topkapı Ambarlar mevkiinde. Bbsk yenibosna Muhsin Yazıcıoğlu spor kompleksinde. bizim bu hafta sonu pazar günü turnuvamız olacak gelebilirseniz daha detaylı konuşabiliriz. yurdum şişlide spor kompleksine nasıl gelebilirim burdan?
BBSK Gönderim Zamanı: 10 Mart, 2015 Gönderim Zamanı: 10 Mart, 2015 yurdum şişlide spor kompleksine nasıl gelebilirim burdan? şişliden mecidiyeköye gelip metrobüsle yenibosnada inip Radar dan geçen münibüslere bineceksin. Radar (Arel Koleji ) da ineceksin. Muhsin Yazıcıoğlu spor kompleksi.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap