gagi Oluşturma zamanı: 2 Mart, 2015 Oluşturma zamanı: 2 Mart, 2015 Merhaba arkadaşlar kendime yeni bir kombo raket yapmayı düşünüyorum antreman yaptığım hocamda Stiga Ebenholz NCT VII tahta var. ikimizde aynı lastikleri kullanmamıza rağmen hocamın kullandığı raketle benimki arasında çok farkvar (kontrol ve hız yönünden), bende tahtayı değiştirmeyi düşünüyorum ama stiga'nın fiyatı benim için biraz fazla . Aynı ya da yakın kalitede bir tahta önerebilirseniz sevinirim iyi günler
fatih engin Gönderim Zamanı: 2 Mart, 2015 Gönderim Zamanı: 2 Mart, 2015 Şunu bir inceleyin derim: http://www.masatenisi.com/urun.aspx?id=883
Shadowl legion v1 Gönderim Zamanı: 4 Mart, 2015 Gönderim Zamanı: 4 Mart, 2015 Butterfly Jun Mizutani de epey hoş bir tahta.Viscaria da öyle.Boll serisi var.İnnerforce var bakabilirsiniz derim.
CrazyCat Gönderim Zamanı: 4 Mart, 2015 Gönderim Zamanı: 4 Mart, 2015 Şu var. http://www.aliexpress.com/store/product/Free-Shipping-HRT-Ebony-Seven-Ebony-7-Ebony-7-Ebony7-OFF-Table-Tennis-Blade-for-Ping/202364_740969456.html HRT 2091 ile Clipper wood'u çok başarılı taklit etmiş. Çoğu yorumcuya göre %95 aynı. Ben 2091 i epey sevdim. Belki bunda da aynı başarıyı elde etmişlerdir. Tam olarak aynı yapıda mı bilmiyorum. Her iki tahtayı da denemedim. Ucuz alternatif olarak böyle bir şey kastettiysen neredeyse 1/4 fiyata. denersen çok büyük bir fiyasko olmaz :)
gagi Gönderim Zamanı: 5 Mart, 2015 Yazar Gönderim Zamanı: 5 Mart, 2015 herkese önerileri için teşekkür ederim ,araştırmaya birazdaha devam edicem umarım daha uygun ve aynı kalitede raket bulabilirim, tavsiye ve önerilerin devam etmesi dileğiyle Herkese bol M.T'li günler
sugar23 Gönderim Zamanı: 6 Mart, 2015 Gönderim Zamanı: 6 Mart, 2015 Tahtaniz nedir? Stiganin fiyati biraz fazla ise bence ikinci el alin.
gagi Gönderim Zamanı: 9 Mart, 2015 Yazar Gönderim Zamanı: 9 Mart, 2015 onuda düşündüm ama güvenemiyorum, tahta biraz hassas tahtayı yakından inceleme vekullanma fırsatı bulduğum için biliyorum . YASAKA Galaxya Carbon
sugar23 Gönderim Zamanı: 9 Mart, 2015 Gönderim Zamanı: 9 Mart, 2015 O karbonsuz bi tahta,karbonlu tahta alma bence ona benzeyen tahta icin
Recommended Posts