gagi Oluşturma zamanı: 28 Şubat, 2015 Oluşturma zamanı: 28 Şubat, 2015 Selamlar arkadaşlar yeni bir tahta alacağım biraz araştırdıktan sonra şu kıymık atma meselesi canımı sıktı biraz tercih ettiğim tahtada fabrika çıkışı vernik olmadığı için verniklemeyi düşünüyorum türk sitelerinde raket verniği göremedim yardımcı olursanızz sevinirim Herkese bol M.T'li günler
buyukdogu Gönderim Zamanı: 28 Şubat, 2015 Gönderim Zamanı: 28 Şubat, 2015 Sitelerin yapıştırıcı yada aksesuar bölümlerinde bulabilirsin. Pahalı dersen daha ucuz olan saç spreyi var. Kullandığımdan beri tahtaya bir zararını da görmedim.
ongun Gönderim Zamanı: 28 Şubat, 2015 Gönderim Zamanı: 28 Şubat, 2015 Bu da markalı olan seçenek. http://www.masatenisi.com/urun.aspx?id=729 1
gagi Gönderim Zamanı: 28 Şubat, 2015 Yazar Gönderim Zamanı: 28 Şubat, 2015 Sitelerin yapıştırıcı yada aksesuar bölümlerinde bulabilirsin. Pahalı dersen daha ucuz olan saç spreyi var. Kullandığımdan beri tahtaya bir zararını da görmedim. öncelikle bilgiler için teşekkür ederim. Saç spreyi demişsiniz siz hangisini kullanıyorsunuz ?
Besyo Gönderim Zamanı: 5 Mart, 2015 Gönderim Zamanı: 5 Mart, 2015 Hocam eğer elindeki malzemeye süreceksen vernik çeşidi çok ta eğer sıfır alacaksan ben aldığım sitelerden vernikleyip göndermelerini rica ediyorum....Her hangi bir problem olmuyor...
Saadettin Gönderim Zamanı: 6 Mart, 2015 Gönderim Zamanı: 6 Mart, 2015 Raketini bana gönder vernikleyeyim. Hatta lastiklerini de gönder yapıştırayımda... ;-)
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap