Ersun Gönderim Zamanı: 27 Temmuz, 2015 Gönderim Zamanı: 27 Temmuz, 2015 12. FORUM BULUŞMASINA KATILMAK İÇİN İSMİMİ YAZDIRMIŞTIM FAKAT KOLUMDAKİ RAHATSIZLIK NEDENİYLE TURNUVAYA KATILAMIYACAĞIMI BİLDİRMEK İSTEDİM.. HERKESE BAŞARILAR. ZİHNİ TUNAY Zihni hocam,geçmiş olsun..Selamlar..
Champ Gönderim Zamanı: 28 Temmuz, 2015 Gönderim Zamanı: 28 Temmuz, 2015 Bende Gelemiyorum.Hakkınızı helal edin
karaca Gönderim Zamanı: 28 Temmuz, 2015 Gönderim Zamanı: 28 Temmuz, 2015 SERDAL KARACA MAVİ (M) AHMET YILMAZ MAVİ (M) BAKİ YILDIRIM MAVİ (M) ALİ ALPER YEŞİL (M) Samsunda görüşmek üzere.Herkese selamlar....
Ersun Gönderim Zamanı: 28 Temmuz, 2015 Gönderim Zamanı: 28 Temmuz, 2015 Bende Gelemiyorum.Hakkınızı helal edin Oooo Orhan hocam, Tufan hocam yok,sen yoksun...Çağan ı nasıl sakinleştiricez şimdii... 1
Ersun Gönderim Zamanı: 28 Temmuz, 2015 Gönderim Zamanı: 28 Temmuz, 2015 Bora nın da ismini göremiyorum listede. Forum buluşması yapıyoruz ama ne Ertan abi ne de bir moderatörümüz var listede..Boraaaa hayrola...
serdar55 Gönderim Zamanı: 28 Temmuz, 2015 Gönderim Zamanı: 28 Temmuz, 2015 Yıldıray elbaşı mavi oynayacak
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 29 Temmuz, 2015 Gönderim Zamanı: 29 Temmuz, 2015 Abdulkadir TAŞÇI- Kırmızı- XL Ahmet ARAPOĞLU-Yeşil- L
Tahsin1 Gönderim Zamanı: 30 Temmuz, 2015 Gönderim Zamanı: 30 Temmuz, 2015 bora hayırdır listede sen tufan hoca orhan altay yok oldular birden hayırdır niye vaz gectiler
Tahsin1 Gönderim Zamanı: 30 Temmuz, 2015 Gönderim Zamanı: 30 Temmuz, 2015 oooooooooooo ismim yok li,stede aman yazın ismimi bora ufak bir problemdi hallettim geliyorum yaz ismimi
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 30 Temmuz, 2015 Gönderim Zamanı: 30 Temmuz, 2015 01.08.201508:00 – Toplanma09:00 – Açılış, seramoni, tişört dağıtılması09:30 – Müsabakaların başlaması12:00 – Yemek Molası (Pide-Ayran dağıtımı yapılacaktır)13:00 – Müsabakalara devam edilmesi20:00 – Akşam yemeği ( Forum Gala Yemeği ) 25 lira. Yemeğe katılmak isteyenler Cumartesi bildireceklerdir.02.08.201508:00 – Müsabakaların başlaması12:00 – Öğle yemeği (Yemek sonrası dondurma servisi)13:00 – Müsabakalara devam edilmesiKapanış Töreni (müsabakaların bitiminde yapılacaktır)Not:Sınırsız su salonda bulundurulacaktır. 9
Aydın-16 Gönderim Zamanı: 30 Temmuz, 2015 Gönderim Zamanı: 30 Temmuz, 2015 Samsun Opena merhaba demeye geliyorum.Açılın Bursa'nın çakalı geliyor. Tüm sporculara başarılar diliyorum.Bursa'dan selamlar.
ademgunesoglu Gönderim Zamanı: 30 Temmuz, 2015 Gönderim Zamanı: 30 Temmuz, 2015 Hamit Yalçınkaya yesil
cagan Gönderim Zamanı: 30 Temmuz, 2015 Gönderim Zamanı: 30 Temmuz, 2015 Sabah 5.30 da yola çıkacağız. Akşama oradayız inşaallah. Güzel bir buluşma olması dileğiyle. 1
ErdemKemiksiz Gönderim Zamanı: 30 Temmuz, 2015 Gönderim Zamanı: 30 Temmuz, 2015 Arkadaslar bu kırmızı olma durumu için kriter belli aslinda ligde oynuyor veya oynamışlığı varsa kesin kırmızıdır bunun harici gurup kurmaya yetecek kırmızı yoksa orada aşina olduğumuz sürekli maçlara giden antrenmanlı veya bildiğimiz kişiler lütfen kırmızı olur ama şu kırmızı olsun diyen arkadaşlar da kendini yeşil yaziyorsa kırmızılığına kimsenin karar veremez taktir forum müdaviminlerinindir. Güzel bir buluşma olmasını dilerim. Adem hocama katiliyorum. Burda Asil yanlis olan sey forum bulusmasinin turnuva havasina sokulmasi. Amac forum uyelerinin birbirini tanimasi ve kaynasmasi. Bunun da Masatenisi araciligi ile yapilmasi. Bu nedenle foruma katilan herkesin turnuvada derece yapmak amacli alt gruba yazilmak yerine amaca Uygun davranip organizasyonun guzel gecmesine cabalamasi daha Yerinde olacaktir. 1
Bora Gönderim Zamanı: 31 Temmuz, 2015 Yazar Gönderim Zamanı: 31 Temmuz, 2015 Bugün Tufan Yalçın'la konuştum. Samsun'a gidebilecek durumda olduğunu söyledi. Ben ise aranızda olamayacağım. Hepinize iyi eğlenceler, bol sohbetler, bol spinler, bloklar vs.
Kaisersoze Gönderim Zamanı: 31 Temmuz, 2015 Gönderim Zamanı: 31 Temmuz, 2015 Kaisersoze xl Burhan Özkan large( yeşil )
yıldıray Gönderim Zamanı: 31 Temmuz, 2015 Gönderim Zamanı: 31 Temmuz, 2015 Umut cosar mavi oynamak ıstıyormuss kendısinin kararı
Kaisersoze Gönderim Zamanı: 31 Temmuz, 2015 Gönderim Zamanı: 31 Temmuz, 2015 Biz gelemiyoruz, ailevi sebepler kusura bakmayın.
Artemis386 Gönderim Zamanı: 31 Temmuz, 2015 Gönderim Zamanı: 31 Temmuz, 2015 Ömer Gölbaşı Yeşil Beden:Xs yoksa S :)
Enduro Gönderim Zamanı: 2 Ağustos, 2015 Gönderim Zamanı: 2 Ağustos, 2015 Aranızda olmayı çoook isterdim ama maalesef izin problemi nedeniyle bu sene Forum Buluşması'na katılamadım. Sizlere iyi eğlenceler diliyorum dostlar, benim yerime de oynayıp bol bol muhabbet etmeyi unutmayın tamam mı? Umarım telefon ile görüştüğüm Bilal kardeşim sizlere selamımı iletmiştir. Ben yine buradan da yazayım; Herkese çok selam... 2
Tahsin1 Gönderim Zamanı: 3 Ağustos, 2015 Gönderim Zamanı: 3 Ağustos, 2015 bir forum buluşması daha geride kaldı emegi gecen herkese çok çok teşekur ederim ayrıyeten forum buluşmaların olmazsa olamazlarından ve forum buluşmaların sembolu haline gelen tufan hocaya buluşmaya verdigi emege ve neşeye sonsuz şukranlarımızı sunuyoruz allah ona saglık sıhhat versin inşallah kısmet olur bidahaki buluşmada tekrar gorişmek dilegiyle
buyukdogu Gönderim Zamanı: 4 Ağustos, 2015 Gönderim Zamanı: 4 Ağustos, 2015 Arkadaşlar, Salı oldu hala buluşmaya katılanlardan haber yok, bilgi-foto-video ne varsa elinizde paylaşın olmaz mı?
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 4 Ağustos, 2015 Gönderim Zamanı: 4 Ağustos, 2015 Ben Samsunda yaşadığımdan dolayı pek objektif yorum yapamayacağımı düşünüyorum. Bireyselde 1. Saadettin Gencer 2. Abdullah Yaşkafa 3. Cengiz Penol 4. Erkan Kızıltaş oldu. Takımlarda yine Saadettin takımı 1. oldu diğerlerini hatırlamıyorum. Salondan bir kaç görüntü.. http://www.samsunmasatenisi.com/?Syf=4&Fa=4&Id=249089 2
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap