Bora Gönderim Zamanı: 30 Mart, 2015 Yazar Gönderim Zamanı: 30 Mart, 2015 Buluşma yeri Samsun olarak kesinleşmiştir. 1
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 30 Mart, 2015 Gönderim Zamanı: 30 Mart, 2015 Evt arkadaşlar bende dün kurumlar final maçlarında öğrendim. Hepimizi kalabalık güzel bir buluşma bekliyor inşallah Herkesi Samsuna bekliyoruz. ( Onur ve Sewan )parantez açtım size özel olarak kaçmak yok bu defa :) 1
tridimit Gönderim Zamanı: 31 Mart, 2015 Gönderim Zamanı: 31 Mart, 2015 hayırlı uğurlu olsun. yoğun katılımın olduğu, muhabbet-eğlence-rekabet dolu bir buluşma dileğiyle....
Enduro Gönderim Zamanı: 31 Mart, 2015 Gönderim Zamanı: 31 Mart, 2015 Buluşma yeri Samsun olarak kesinleşmiştir. Hayırlı uğurlu olsun. Şimdi sıra buluşma tarihini kesinleştirmede. Ramazan Bayramı Temmuz, Kurban Bayramı ise Eylül ayında. Ağustos ayı içerisinden seçilecek bir haftasonu sanırım bir çok kişi için uygun olacaktır.
Onur Gönderim Zamanı: 31 Mart, 2015 Gönderim Zamanı: 31 Mart, 2015 ( Onur ve Sewan )parantez açtım size özel olarak kaçmak yok bu defa :) oyle kucuk parantezlere sıgmam ben :P hayırlı olsun Samsun
Rıdvan Gönderim Zamanı: 31 Mart, 2015 Gönderim Zamanı: 31 Mart, 2015 Hayırlı olsun. Samsunu pek bilmiyorum Bilal bey geldiğimde yardımcı olurmusunuz acaba :)
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 31 Mart, 2015 Gönderim Zamanı: 31 Mart, 2015 Hayırlı olsun. Samsunu pek bilmiyorum Bilal bey geldiğimde yardımcı olurmusunuz acaba :) Seni garajdan alırım kaybolma ihtimaline karşı
Tahsin1 Gönderim Zamanı: 6 Nisan, 2015 Gönderim Zamanı: 6 Nisan, 2015 ankara diyenlere sesleniyorum kaçıncı defa ankara olursa tabi bu şekil olurmu sizce forum buluşmasının güzelliği değişik yerlerde olmalı bence şuan forum buluşması bursada olmalıydı ama bizzat kendim görüştüğüm ersun hoca bursa için umutlu şeyler söylemedinden bursada olacağını zannetmiyorum şuan bana göre en iyisi samsun sonra eski şehir ola bilir orda mehmet seckiner hocamız var ilgilenirse ordada ola bilir dediğim gibi ankara olursada 3 üncü defa olmuş olacak benim bildiğim kadarıyla yönetmenlik daha iyi bilir
Tahsin1 Gönderim Zamanı: 6 Nisan, 2015 Gönderim Zamanı: 6 Nisan, 2015 bora liste tutmaya başla bence şimdiden gecen sene kapıdan döndüm bu sefer kesin allahın izniyle
Aydın-16 Gönderim Zamanı: 6 Mayıs, 2015 Gönderim Zamanı: 6 Mayıs, 2015 Bursa'dan herkese selamlar.İnanın dostlar bende Bursa'da olmasını çok isterdim ama bizde bir temsilci var Allah'lık diyebilirim.Bizlerde Bursa olmasını isterdik ama malesef.Bursa temsilcisi Cemil beyden ses yok.Ankara olursa koşa koşa geliriz.Bursa'dan sevgiler.
Akleden Kalp Gönderim Zamanı: 11 Mayıs, 2015 Gönderim Zamanı: 11 Mayıs, 2015 Forum buluşmalarına katılmak istiyorum ne yapmalıyım?
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 11 Mayıs, 2015 Gönderim Zamanı: 11 Mayıs, 2015 Forum buluşmalarına katılmak istiyorum ne yapmalıyım? Tarih açıklandığında adını yazdırman yeterli 1
buyukdogu Gönderim Zamanı: 21 Mayıs, 2015 Gönderim Zamanı: 21 Mayıs, 2015 tarih hakkında gelişme var mı?
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 21 Mayıs, 2015 Gönderim Zamanı: 21 Mayıs, 2015 Şu sıralar Samsun da maç trafiği yoğundu 1-2 hafta içinde tarih hakkında bilgilendirme yapacağım arkadaşlar.
Bora Gönderim Zamanı: 21 Mayıs, 2015 Yazar Gönderim Zamanı: 21 Mayıs, 2015 Biraz önce Tufan Yalçın ile görüştüm. Tarih 25-26 Temmuz olarak belirlenmiş. Bilginize... 2
tridimit Gönderim Zamanı: 21 Mayıs, 2015 Gönderim Zamanı: 21 Mayıs, 2015 Bora eklermisin kardeş, mavi...M beden... 1
mhcvx90av Gönderim Zamanı: 21 Mayıs, 2015 Gönderim Zamanı: 21 Mayıs, 2015 (düzenlendi) Bora kardeşim benim listem aşağıda, ekleyebilirsin... Tokat'tan 1- Murat AYABAKTI 2- Kemal CEYHAN Erkan ARSLAN iptal edildi. GELMEYECEK 3- Hakan ATAKLI 4- Veli GÜNAYDIN 5- Bilal ABUR 23 Mayıs, 2015 mhcvx90av tarafından düzenlendi
Onur Gönderim Zamanı: 22 Mayıs, 2015 Gönderim Zamanı: 22 Mayıs, 2015 bir aksilik cıkmazsa Onur Gencoglu The acık pempe 1
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 22 Mayıs, 2015 Gönderim Zamanı: 22 Mayıs, 2015 bir aksilik cıkmazsa Onur Gencoglu The acık pempe Sadece sen mi? Kankanı da yazssayıdın
Onur Gönderim Zamanı: 22 Mayıs, 2015 Gönderim Zamanı: 22 Mayıs, 2015 sevgili swan beyin uzun saclarından kendisi sorumludur. gelsin kendi yassssın. arazi olup duruyor zaten... 1
Tahsin1 Gönderim Zamanı: 23 Mayıs, 2015 Gönderim Zamanı: 23 Mayıs, 2015 aman bora beni unutma yaz kesin sadece olum harici hic birşey deildir engel olmama 1
Cako67 Gönderim Zamanı: 23 Mayıs, 2015 Gönderim Zamanı: 23 Mayıs, 2015 8-9 ağustos olsa iyi olurdu ya ramazan bayramı sonrası hemen maç tarihi iyi düşünelim bende gelmek istiyorum tarih sıkıntı benim için..
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 23 Mayıs, 2015 Gönderim Zamanı: 23 Mayıs, 2015 8-9 ağustos olsa iyi olurdu ya ramazan bayramı sonrası hemen maç tarihi iyi düşünelim bende gelmek istiyorum tarih sıkıntı benim için.. Tarih konusunda Osman' a bende katılıyorum. Artvin gibi olmasını istemiyorum sonuçta. Çok sıcak olmaz klimalar çalışıyor. Deniz de karşımızda çok bunalırsak cumburlop atlar geliriz :) Tarih sıkıntı olmazsa bu sene kalite ve oyuncu sayısı artar..
osman yılmaz-67 Gönderim Zamanı: 29 Mayıs, 2015 Gönderim Zamanı: 29 Mayıs, 2015 tarih değişikliği konusunda herkes memnun mu? 8-9 ağustos nasıl? tufan abiiiiiiiiiiii
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap