pendikmasatenisi Oluşturma zamanı: 22 Şubat, 2015 Oluşturma zamanı: 22 Şubat, 2015 Merhaba Masa Tenisi Severler, Pendik Belediye Spor bünyesindeki Sülüntepe Masa Tenisi Salonumuzda 08 Mart Pazar Günü 18 Yaş üstü herkesin katılabileceği bir turnuva organize etmekteyiz. Turnuvaya salonumuza üye olanlar ücretsiz, üye olmayanlar ise 10 TL karşılığında katılabilirler. Turnuvada oyuncuların seviyelerine göre iki grup oluşturulması planlanmaktadır. Salon Özellikleri : 6mm. yeşil tarafleks zemin 9 Adet Butterfly Mavi Maç Masası Her Masa İçin Geniş Rahat Oynama Alanı Her Masada Hakem Masası - Sayı Tabelası Turnuvada Kulüp Sporcuları Hakemlik Yapacak Kilitli Dolaplı Soyunma Odaları Salon İçerisinde Çay, Kahve, Neskafe ve Hertürlü Sıcak İçecek İmkanı Turnuvaya katılmak için turnuva sabahı en geç 11.00'a kadar isim bildirmek gerekmektedir. Saat 11.00'da fikstür kuraları çekileceği için 11.00 sonrasında bildirilen isimler turnuvaya dahil edilemeyecektir. Katılmak isteyenler isimlerini buradan da forum ortamında bildirebilirler. Tüm masa tenisi severleri Turnuvamıza ve salonumuza masa tenisi oynamaya bekleriz. SAYGILAR... 2
Germanistik Gönderim Zamanı: 22 Şubat, 2015 Gönderim Zamanı: 22 Şubat, 2015 Ben 1997 doğumluyum acaba katılma ihtimalim var mıdır ?
pendikmasatenisi Gönderim Zamanı: 22 Şubat, 2015 Yazar Gönderim Zamanı: 22 Şubat, 2015 18 yaş altı sporcular için turnuvamız 7 mart cumartesi günü yapılacak o turnuvaya katılabilirsiniz. Cumartesi günü 18 yaşaltı turnuva saat 10.00da başlayacak en geç 09.45'te isimlerin bildirilmesi gerekiyor
pendikmasatenisi Gönderim Zamanı: 23 Şubat, 2015 Yazar Gönderim Zamanı: 23 Şubat, 2015 Dostum ödül yok zate :)) Farkındaysan söze masa tenisi severler diye başladım. Yani güzel nezih bir salonda masatenisi oynamak isteyen herkesi bekleriz. İlk dörde girenlere madalyamız var tabiki :)) Saygılar......
NoKiMeN Gönderim Zamanı: 24 Şubat, 2015 Gönderim Zamanı: 24 Şubat, 2015 Yok ben de öylesine sordum zaten. Bu ülkede masa tenisinin yanında/yakınında olabilmek bile ilgilisi için bir ödüldür. Hele de o rakete vuran sensen, daha ne istenir. 1
pendikmasatenisi Gönderim Zamanı: 6 Mart, 2015 Yazar Gönderim Zamanı: 6 Mart, 2015 8 Mart Pazar günü tüm masa tenisi severleri Turnuvamıza bekliyoruz. Turnuva Başlama Saati : 11.00 1
umur kartal Gönderim Zamanı: 6 Mart, 2015 Gönderim Zamanı: 6 Mart, 2015 Turnuvanın yaklaşık olarak saat kac gibi biteceği belli mi acaba?
pendikmasatenisi Gönderim Zamanı: 7 Mart, 2015 Yazar Gönderim Zamanı: 7 Mart, 2015 Turnuva saat 11.00'de başlayacak. Katılıma göre bitiş saati değişir ama tahminen 16.00 gibi bitebilir. elenenlerin maçı daha erkan biter.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap