Bora Oluşturma zamanı: 15 Şubat, 2015 Oluşturma zamanı: 15 Şubat, 2015 kim olduğunu merak edenler için gelsin... gündüzleri nişantaşı'nda pijamayla dizi çekiyor, akşamları kadıköy'de bass çalıyor. 8
swan Gönderim Zamanı: 16 Şubat, 2015 Gönderim Zamanı: 16 Şubat, 2015 yaw bu bora bi qısqanç bi qısqanç...qısqaaaanç!! herkese selamlar saygılar bomba gibi yazılarla yeniden aranızdayım 1
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 16 Şubat, 2015 Gönderim Zamanı: 16 Şubat, 2015 yaw bu bora bi qısqanç bi qısqanç...qısqaaaanç!! herkese selamlar saygılar bomba gibi yazılarla yeniden aranızdayım Sen geldin yazdın başlıkta silinmiş...Bomba gibi geldin
Onur Gönderim Zamanı: 16 Şubat, 2015 Gönderim Zamanı: 16 Şubat, 2015 kim olduğunu merak edenler için gelsin... gündüzleri nişantaşı'nda pijamayla dizi çekiyor, akşamları kadıköy'de bass çalıyor. dıs goruntu bu, ic dunyası da garfield ın tembel hali iste... 1
Bora Gönderim Zamanı: 31 Temmuz, 2015 Yazar Gönderim Zamanı: 31 Temmuz, 2015 swan, 15 dk içinde "gerçekten döndüm beyler, kandırmadım sizi" demezsen deşifrenin kralını yapıcam ona göre. 1
swan Gönderim Zamanı: 31 Temmuz, 2015 Gönderim Zamanı: 31 Temmuz, 2015 çok sıcak abicim yazarken terliyo insan o derece sıcak yap deşifrenin kralını halin varsa ben meksikalı gibi şapkanın altına kaçtım hasırların arasından gördüğüm kadarı ile bakarım ne paylaştığına
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap