adaadaadaada Oluşturma zamanı: 9 Şubat, 2015 Oluşturma zamanı: 9 Şubat, 2015 Yaklaşık 5 yıl önce almıştım , hazır raket. Çok alışkınım bu rakete. (zaten profesyonel oynamıyorum hazır raket işimi görüyor) Tahtası kırıldı , aynısından şuanda bulmam mümkün mü? Sanırım 30-50 lira arası bir şeydi. Selex marka raketlere baktım hiçbirini benzetemedim. Bilgisi olan var mı?
adaadaadaada Gönderim Zamanı: 9 Şubat, 2015 Yazar Gönderim Zamanı: 9 Şubat, 2015 Çakıyomusun? Fena oynamıyorum aslında. 7. sınıftayken falan ilde 2. olmuştuk takım olarak. Ondan sonra girmedim tekrar turnuvalara. Şuan 11.sınıfım , okulda sınıflar arası turnuvalar var. Onlarda oynasam yeterli. Tekrar zaten anca üniversitede oynarım. Şimdilik idarelik aynısından lazım :) Çakıyorum. Spin atıyorum.
alişen Gönderim Zamanı: 9 Şubat, 2015 Gönderim Zamanı: 9 Şubat, 2015 Selex TR 600 http://www.n11.com/selex-tr-600-masa-tenisi-raketi-ittf-onayli-6-adet-pinpon-topu-P15246162 Selex TR 400 modeli de güzeldir.
enantyomer Gönderim Zamanı: 9 Şubat, 2015 Gönderim Zamanı: 9 Şubat, 2015 Aynısını bulsan da aynısı değildir.
gagi Gönderim Zamanı: 10 Şubat, 2015 Gönderim Zamanı: 10 Şubat, 2015 bu raketten bende kullandım, selex tr 600 atağı yüksektir ama sana kontürolü çok düşük gelebilir benim sana tavsiyem selex tr 500 al kontülüde spinide iyi sayılır. işini görür idareten
gagi Gönderim Zamanı: 10 Şubat, 2015 Gönderim Zamanı: 10 Şubat, 2015 raketin kırmızı yüzü az yapışkanlı gibi topu iyi çekiyor denebilir raketi ilk açtığımda kırmızı yüzünü topa bastırp kaldırdığımda 2-3 sn topun lastiğ üstünde kaldığını hatırlıyorum , siyah tarafı için farklı bi yüz kullanmış firma düz ama cok daha az çekiyor daha çok def lastiğine benziyor sipini için sayısal bir değer söyleyemem çünkü fh ve bh lastikleri çok farklı
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap