fatih engin Oluşturma zamanı: 2 Şubat, 2015 Oluşturma zamanı: 2 Şubat, 2015 Eskişehir'deki veteranların bir web sitesi vardı sanırım ama bulamadım. Eskişehir'de nerede oynayabiliriz acaba bilen var mı?
p00r Gönderim Zamanı: 3 Şubat, 2015 Gönderim Zamanı: 3 Şubat, 2015 Bulursanız buraya da yazın bari :) Hanımın memleketi, arasıra gittiğimizde oynarız.
fatih engin Gönderim Zamanı: 3 Şubat, 2015 Yazar Gönderim Zamanı: 3 Şubat, 2015 Geçen sene bir paylaşımında Atatürk stadının altında haftaiçi 8:30 dan sonra antrenman olduğu yazılmış. Gittiğimde bi kontrol edicem inşallah
p00r Gönderim Zamanı: 4 Şubat, 2015 Gönderim Zamanı: 4 Şubat, 2015 İnşallah bakalım, ben de uygun yer bulursam yazayım.
FurbloodEfe Gönderim Zamanı: 20 Şubat, 2015 Gönderim Zamanı: 20 Şubat, 2015 Merhaba sultandere de var ama asiri dandik zaten aile cay bahcesinin icinde hani boyle muhabbet icin filan gidecekseniz gidebilirsiniz ama dedigim gibi asiri dandik zaten bir tane masa var bazen ben arkadaslarla gidiyorum. Eger hicbir yer bulamassaniz son alternatifiniz olsun
fırat Gönderim Zamanı: 9 Ekim, 2016 Gönderim Zamanı: 9 Ekim, 2016 Eskişehirde antreman yapabileceğim yer arıyorum internette araştırdım biraz fakat hiçbirşey bulamadım
fatih engin Gönderim Zamanı: 10 Ekim, 2016 Yazar Gönderim Zamanı: 10 Ekim, 2016 Hala duruyorsa Atatürk Stadının altında oynama yeri vardı. Bi bakın isterseniz.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap