SonerEmre Oluşturma zamanı: 26 Ocak, 2015 Oluşturma zamanı: 26 Ocak, 2015 19 yaşinda üniversite ögrencisiyim lisede 4 senede derece yaptım şuan ankara universitesinde okuyorum ve iyi masa tenisi oynadigimi dusnuyorum. raketim spor malzemelerim hepsi var. ilgilenenler için cep numaram 05437234525
p00r Gönderim Zamanı: 2 Şubat, 2015 Gönderim Zamanı: 2 Şubat, 2015 Ankara / Keçiören'deyim. Hem çalışmam, hem de evli olup 2 çocuğum olduğu için zamanım kısıtlı :) Uyarsa randevulaşıp oynayabiliriz.
happy Gönderim Zamanı: 12 Şubat, 2015 Gönderim Zamanı: 12 Şubat, 2015 19 yaşinda üniversite ögrencisiyim lisede 4 senede derece yaptım şuan ankara universitesinde okuyorum ve iyi masa tenisi oynadigimi dusnuyorum. raketim spor malzemelerim hepsi var. ilgilenenler için cep numaram 05437234525 Merhaba! Ben de ankara üniversitesi öğrencisiyim. Uygun bir vakit kararlaştırıp oynayabiliriz.
soner gül Gönderim Zamanı: 19 Şubat, 2015 Gönderim Zamanı: 19 Şubat, 2015 Merhaba! Ben de ankara üniversitesi öğrencisiyim. Uygun bir vakit kararlaştırıp oynayabiliriz. kardeş seninle telefonda görüşmüştük galiba sen o kişi isen eğer telefononn numaranı yazarmısın benim telefon çalındı bütün numaralar gitti
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap